In sectorul 2, si presupun ca nu numai aici s-a inceput montarea unor stalpisori pe trotuare. Intrebarea e: ce se poate face? Nu-mi spuneti sa mi inchiriez loc ca am deja de 2 ani cerere la ADP.
Stalpi Antiparcare
Collapse
X
-
-
omul e dernajat de stalpii ce se monteaza pe marginea trotuarelor pentru a impiedica masinile sa mai parcheze pe spatiul pietonalInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
nu ii poti scoate legal. foarte bine ca ii pune. la brasov au pus o gramada de stalpi dintr-astia in ultimii 2 ani si e mult mai bine in calitate de pieton, biciclist si mai ales in calitate de condur de carucior. in calitate de sofer, cel putin in centru pe unde stau eu, ma cam invart daca trebuie sa parchez, dar se intampla destul de rar, ca eu o tin in curte. dar in oras e cam greu de gasit un loc.
singura solutie pentru tine ar fii sa o parchezi pe alta strada unde nu au pus inca stalpii respectivi, si vorba aia, te trezesti dimineata cu 10 minute mai devreme .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Usor de zis "foarte bine ca ii pune cand ai garaj". In calitate de pieton sunt toti soferii. Toti care parcheaza acolo, folosesc totuarul de vizavi, e drept, ingust, dar este. CAutam solutii, nu aplauze pentru ADP. Ma gandesc ca nu suntem singurii pe care ii deranjeaza sa parcheze masina la 1 km de casa.
Comment
-
dar pe langa aia 'toti' mai sunt si pietonii care nu au pe unde trece. te-ai gandit la asta? plus ca daca iti mai gasesti o oglinda rupta sau masina zgariata chiar si fara intentie, tot saracul pieton e de vina.
eu sunt la mijloc in acest 'caz', nu tin cu nimeni in totalitate. solutia cea mai buna ar fii sa faca naibii parcari, mai ales la voi in bucuresti...
poate ar trebui sa mergi sa intrebi de dosarul tau pentru locul de parcare, ca poate s-a 'pierdut' pe la ei .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
dute peste ei
Originally posted by driver_2010 View PostIn sectorul 2, si presupun ca nu numai aici s-a inceput montarea unor stalpisori pe trotuare. Intrebarea e: ce se poate face? Nu-mi spuneti sa mi inchiriez loc ca am deja de 2 ani cerere la ADP.
Comment
-
Ca tot se vorbeste de lipsa locurilor de parcare si fiecare parcheaza pe unde are loc, am si eu o intrebare. Cum pot masca numerele de inmatriculare, exista pe piata vreun produs special pentru asa ceva? Ma refer la ceva cu lacatel sau un sistem de blocare, m-am gandit si la husa dar stiu ca nu prea face bine, sa scot numerele e foarte greu, au un sistem tampit de blocare. La ce-mi trebuie? Mai nou umbla politistii comunitari printre blocuri si-i amendeaza pe aia care chipurile parcheaza pe spatiul verde, care de fapt in mai tot orasul este teren viran. Are cineva vre-o solutie? Multumesc!
Comment
Comment