Si solutia legala care ar fi ?
Stalpi Antiparcare
Collapse
X
-
Originally posted by vasile78 View PostCa tot se vorbeste de lipsa locurilor de parcare si fiecare parcheaza pe unde are loc, am si eu o intrebare. Cum pot masca numerele de inmatriculare, exista pe piata vreun produs special pentru asa ceva? Ma refer la ceva cu lacatel sau un sistem de blocare, m-am gandit si la husa dar stiu ca nu prea face bine, sa scot numerele e foarte greu, au un sistem tampit de blocare. La ce-mi trebuie? Mai nou umbla politistii comunitari printre blocuri si-i amendeaza pe aia care chipurile parcheaza pe spatiul verde, care de fapt in mai tot orasul este teren viran. Are cineva vre-o solutie? Multumesc!sigpic
Comment
-
Am gasit niste suporti care blocheaza placuta prin rotirea a 2 piese din plastic, cele 2 piese se pot roti si cu o moneda... cat o sa tina o sa vad, chiar nu vreau sa platesc amenda pentru prostia asta.
@parpanel, solutia legala ar fi sa parchez in strada, dar cand vin seara de la servici toata strada e plina de masini, iar unde e loc e semn de "oprirea interzisa", iar motiv de amenda (mai mare). Acuma... eu ii cred ca parchez pe spatiul verde, problema este ca nu prea este verde, e un teren intre blocuri plin de caini comunitari si gunoaie, nu o sa-mi permit niciodata sa parchez pe scuarul de pe Brailei de exemplu, ala e spatiu verde.
Comment
Comment