Fiind lipiți e cam greu cu upgrade-ul/înlocuirea în caz de probleme.
SFAT Achizitionare LAPTOP
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postla al meu k55vd am avut o promotie de 4 gb cadou care s-au instalat si acum am 8 gb. iar cpuz zice ca am 4 sloturi pentru ram (nu l-am desfacut).
legat de amd, mai bine alegeai intel i3 cel putin. dar asa-i cu black friday maroniu...
Comment
-
Am avut doua laptop-uri Asus si ambele inca sunt functionale (unul il foloseste mama si unu sor'mea).
Unul are 8 ani si unul 4, cu aproximatie.
Ambele au procesoare intel, ultimul are i3 si 4gb ram si nici-o problema. Batranelul, inca duce, mai greu ce-i drept (este mai slab decat un S1 de la Samsung).
Ce imi place la Asus, este ca sunt usor de curatat, capacul de pe spate este fix la ventilator, 5 suruburi si ai ajuns unde te intereseaza.
Cat despre boxe, la ambele, pozitionarea lor este sus, sub ecran, nicidecum dedesupt.
Eu unul ma declar Pro Asus.
Si cat despre alegerea unui procesor Intel in detrimentul unui Amd, indiferent daca este pt PC sau laptop, este puterea termica, la un Intel este mai mica, lucreaza mai la 'rece', deci consuma mai putini Watti. Plus puterea de procesare, nu conteaza numarul nucleelor cat tehnologia de fabricatie a procesorului. Da, un Amd este bun, dar nu la fel de bun ca un Intel.
Vedeti benchmark-uri pe net.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Mi-a venit laptopul Asus comandat de la emag.
Problema : am instalat win 7. Totul bine si frumos. Am bagat cd cu drivere,nu ma lasa sa instalez nimic. Am descarcat ultima varianta de net framework. Nu merge.
Am instrat pe siteul producatorului. Nu merg driverele. Se pare ca sunt incomplete. Nici la win update nu imi arata nici un driver pentru instalare.
Ce sa fac? Nu reusesc cu nimic. Sa bag un win 8 poate le ia singur?
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Comment
-
Win e piratat.
Il folosesc pe desktop de un an si ceva. E tun!
Cand deschid cd de drivere imi cere intai sa fac update la ultimul net framework.
Am descarcat ultimul de pe net,si cand l-am pus pe laptop el cauta update pe net. Neavand drivere,nu am nici net.
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Comment
-
Din cate am inteles, laptopurile fabricate in 2014 vin cu drivere doar pentru windows 8, 8.1. Daca gasesti driverele pe site le poti descarca si folosii pentru windows 7 . Si eu mi-am luat de curand un Asus si am ars un dvd cu windows 8.1 de pe site-ul oficial fara sa imi mai bat capul daca windowsul piratat o fi bun sau nu. L=am instalat fara probleme si e ok. Am auzit la multi ca windows 8 e naspa , dar te acomodezi cu el si daca ai vreo nelamurire google te ajuta si chiar poti pune interfata de wind 7.
Comment
Comment