Am Nevoie De Drivere La Monitor Medion 20165

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by madi View Post
    In manual spune ca ai nevoie de conexiune usb si poate fi folosit doar cu Windows 7, scuze daca spun o prostie .
    Am conexiune usb si sistemul de operare este Windows 7 pe 64, nu ai spus nici o prostie
    sigpic #

Comment

sunt niste monitoare extrem de rare si scumpe, deci nu stiu daca vei "prinde" vreunul pe undeva..

Comment

Nu exista drivere de Windows 7 pe 64 de biti. Incearca sa descarci driverele indicate de madi, fiindca e un pachet ce se poate descarca. Instalezi optiunea de Vista pe 32 de biti si poate ca Win 7 stie sa-si caute update-uri pe site-ul Microsoft sau altundeva.

Mesajul cu "requested download not available" mai avea pe site si un semn de intrebare...
        Iar raspunsul consta in completarea corecta a modelului de produs (adica initiale si numar).

Dar repet, produsul NU ARE drivere dedicate pe Win 7 si mai ales pe 64 de biti...

Originally posted by razvanamza View Post
        sunt niste monitoare extrem de rare si scumpe, deci nu stiu daca vei "prinde" vreunul pe undeva..
        Nu sunt chiar rare si nici foarte scumpe (se utilizeaza mai ales in legatura cu aparatura medicala); chestia e ca nu ai ce face cu ele acasa, dar stii cum e cu placerea omului...
        Last edited by JREwing; 19 November 2011, 12:01. Reason: Automerged Doublepost
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Stiu sigur ca merge doar pe Windows 7.

Am instalat Recomandarea lui @Madi dar nu functioneaza vezi postul #9

Te astept la mine cand poti sa incerci si tu, au incercat Razvy,Bro,Danic si nu au reusit.
          sigpic #

Comment

in primul rand , ca sa mearga conexiunea touchscreen trebuie pus cablu USB (facuta conexiune monitor-calculator) apoi daca nu gasesti drivere pt windows7 cauta pentru vista si instaleaza-l manual (device manager ,etc etc) daca te pricepi,daca nu iti pot face prin screen-uri exact cu ce ai de facut.
            Cauta 100000 drivers pe google si iti o sa gasesti un .iso cu toate driverele posibile si imposibile.
            Va functiona
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Stiu sigur ca merge doar pe Windows 7.
              Eu recunosc ca nu ma prea pricep dar la cine vrea sa ma ajute putem prin teamwiewer, pe mess sunt tot adimrv asta pentru parole.
              sigpic #

Comment

ok,id-ul meu e neracomputers3 asa ca in momentul in care intri da un semn si te ajut
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Multumesc de ajutor, am sa testez cele 2 solutii ramase
                  sigpic #

Comment

Salut.
                    manual monitor
                    functie touchscreen
                    xp drivere
                    drivere-display

touch driver

http://www.softitem.com/driver-medio...-screen-driver
                    Poate te ajuta cumva ce am gasit.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Am incercat mai multe si nu am reusit, CD-ul cu drivere cred ca fac treaba daca are cineva
                      sigpic #

Comment

esti culmea, man. poate e defect monitorul tau!

Comment

Poate, dar vreau sa mai incerc cu CD, daca gasesc. Monitorul este de 6 luni.
                          sigpic #

Comment

Multumesc Mitza26 pentru efort, nu merge
                            sigpic #

Comment

Salut. Ti-am atasat driverul pentru acest tip de monitor. Nu este de tip install, doar dezarhivezi. Daca ai Windows 7, te duci la Device Manager, apoi sectiunea Monitors -> Update Driver Software - > Browse my computer for driver software - > apoi indici locatia unde ai dezarhivat si dai next. In cazul in care nu iti indica in Device Manager nici un monitor ca fiind instalat, te duci in Control Panel si dai Add Device, sper sa te descurci mai departe. Numai bine.
                              Attached Files
                              Last edited by dominum; 19 February 2012, 11:58.
                              House is in the house

Comment

Am urmat pasii si nu merge touch-ul, multumesc pentru efort .
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google