O data ce supapele de presiune functioneaza nu ai dece te teme doar atat ca o sa ai buna placere dupa ce se evapora tot aburul format in cazan sa crape vreun element . Am fost martor la un viadrus cand a atins cablul de alimentare cosul de evacuare si au facut scurt cabluriele de alimentare cu curent pompa si a ajuns apa la 120 grade si a dat supapele afara dezici ca era locomotiva pe aburi.Am lasat de sa racit cazanul ,am facut eara umplerea si am repormito a fost o problema la pompa a trebuit sa o rotesc cu surubelnita cateva ture ca se blocase .Acum am montat si eu un cazan str 22kw ceva turcesc si ma gandesc la o alimentare suplimetara in caz de cadere de curent ca cu generatorul nu faci nimic daca nu esti pe faza .
Am aflut de la cineva cai buna treaba cu bateria de masina si cu stabilizatorul acela dar mai trebuie investiti niste bani asta pt viitor .Spor la treba si eati un paznic sa o pazeasca daca nu esti pe acasa cai de belea cu caderile de tensiune.
Am aflut de la cineva cai buna treaba cu bateria de masina si cu stabilizatorul acela dar mai trebuie investiti niste bani asta pt viitor .Spor la treba si eati un paznic sa o pazeasca daca nu esti pe acasa cai de belea cu caderile de tensiune.
Comment