Dacia Lodgy - Numele Primul Monovolum Romanesc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

a fost tractata ca se inpotmolise in zapada(partea dreapta), plus ca e si botita aripa dreapta fata .. Probabil a intrat in ceva cand s-a impotmolit ..

interiorul arata binisor ... Sunt curios cum vor arata ceasurile de bord, fiind 3(unul probabil va avea apa si benzina si restu turometru si vitezometru).
    Interesant va fi esp-ul standard(clar nu l-a ajutat f mult pe sofer daca a botit-o).
    Se vede ca are comenzi geamuri pe portiere, aceeasi unitate manuala de climatizare, alta tapiterie pe scaune, aceeasi telecomanda radio ca pana acum si cutie in 6 trepte ... Probabil e varianta diesel.
    Cat despre teava de esapament, sunt sigur ca e doar de teste si contine senzori pt monitorizare noxe in mers.
    Last edited by rhadoo_ds; 26 January 2012, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Doamne ce caricatura!

Comment

Din fata arata destul de bine,in spate cel mai mult o strica toba de esapament,interiorul arata iar la fel bine,parerea mea.Daca o sa aiba "pretul corect" o sa se vanda indiferent daca este urata sau nu.Nici despre Logan nu a zis nimeni la inceput ca este frumoasa si totusi s-a vandut foarte bine si totodata am inceput sa spunem ca este frumoasa.Sunt convins ca peste un an de zile,cand o sa incepem sa vedem din ce in ce mai multe Dacia Lodgy pe strada o sa ne schimbam parerea.
        sigpic
        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Asta-i romanul, nici nu a intrat in piata, si critica. Exact ce stie el mai bine sa faca. Dar de fapt...............Basescu e de vina!!!!

Comment

uite ca s-a lansat si Lodgy , preturi intre 9500 si 16500 , 2 motorizari noi : 1.2TCe de 115cai si 1.5Dci de 110 cai...
            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Adi nu te supara dar daca mie nu-mi place aceasta tentativa de masina nu te poti c....a in gusturile mele sau ale celorlalti, de asta e pusa aici sa comentam. Motorizarile sunt bune nu am comentat de asa ceva dar masina .... am cosmaruri.
              Nu-ti mai trebuie senzori de parcare ca te dirijeaza "puta" aia lui azorel.

Astept sa o vad si live ca din poze e " frumoasa foc "
              Last edited by Christnacht; 6 March 2012, 15:54.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Masina pare una de familie si cred ca se adreseaza familiilor numeroase care au copii .. care au de facut drumetii .. de dus copiii la gradi .. mie imi place ! Mi-as cumpara una peste cativa ani ! Nu cred ca conteaza prea mult aspectul exterior al masinii , ci doar utilitatea ei !
                Masina frumoasa de fite poti sa ai alta in garaj ..

Comment

Nu mai puteam da edit.

Fata e frumusica, pentru cei care au Sandero cred ca vor putea imprumuta ceva elemente
                  Ai dreptate Mihai. Ca utilitate da e foarte buna.
                  Sa o vad si live cum am mai scris ca cine stie poate imi va placea . Daca imi va placea AdiCata sigur ma va injura ))
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

pe site-ul Dacia deja este configurator...daca vreti sa vedeti preturile
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                      uite ca s-a lansat si Lodgy , preturi intre 9500 si 16500 , 2 motorizari noi : 1.2TCe de 115cai si 1.5Dci de 110 cai...
                      Motorizarea 1,5 dci 110 CP nu e noua. E si pe Duster.

Nu dispare faimosul 1,6 empetrei . Interesant e ca airbagurile laterale sunt de serie iar ESP-ul e inca optional .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cred ca interiorul de la lodgy va fi pus si pe logan 2 sau cel putin va fi asemanator

Comment

Tot pe acolo o sa fie interiorul de Logan 2 ..

Comment

Mie unul imi place mult. Peste cativa ani o sa dau MCV-ul, si o sa cumpar una d'asta. Mie si familiei mi se potriveste perfect. Am 2 copii si e ideala pentru concedii.

Comment

atara bine la interior, da are un motor super, 1.2 tce 115 cp !!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

Nu cumva, la toate masinile noi produse din 2012, ESP-ul trebuia sa fie dotare standard?
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google