Samsung Galaxy Ace, in banii aia, NOU
Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )
Collapse
X
-
Iti recomand galaxy S1 sau lg optimus x2 ...nu inteleg de ce nu vrei sh.. cele 2 telefoane recomandate cel putin in materie de soft nu ai ce defect sa gasesti fara sa-l remediezi singur ... si gasesti la 6-7 mil daca stai sa cauti ... sunt cele mai bune calitate pretLast edited by cos_min_i; 11 December 2011, 03:40.
Comment
-
cos_min_i: nu prea gasesc sh...ar fi fost oricum o alegere foarte buna, in special Galaxy-ul. Multumesc pt sugestie
As vrea sa propun si eu ceva...Sony Ericsson Xperia X10. Aveti vreo idee despre acest telefon? Este putin mai performant decat Galaxy Ace...dar am mai citit pe unele forumuri dedicate ca ar avea unele probleme.
Cat despre HTC...ma gandeam la un WildfireUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Eu nu ma refer la versus intre noi si SH ci la telefoane noi, ca brand, incepand de la low entry pana spre gama de sus. Omu' a zis ceva pana in 1000 de lei, deci nici nu se poate pune problema de un Galaxy S1 sau Lg Optimus X2. Cel mai bun in banii astia e Samsung Galaxy Ace NOU. La SH-uri e alta poveste.
PS: Uita de Sony EricssonIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In loc de Samsung Galaxy Ace NOU eu as sfatui sa cumpere LG E510 Niva (LG Optimus Hub). In afara de camera cu flash de la Samsung nu e cu nimic mai bun ca LG-ul. Eu am un LG E510 de 4 zile si sunt foarte multumit de el. Se misca ireprosabil, bateria tine o zi folosit intens : Wifi + Gps + poze +....
Comment
-
Samsung Ace-ul are 16 biti de culoare, iar LG-ul are 256k, display-ul e in favoarea Samsung...in rest sunt cam la fel. Un plus de stil pentru Samsung la factorul vizual. Diferentele sunt foarte mici la capitolul performanta.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3724
Nu se vede nici o diferenta la ecran intre cele 2 telefoane. Diferenta majora este la RAM. Telefonu meu are acuma 350 RAM folosit si liber 69 RAM, in conditiile cand am WIFI activat + messenger + facebok.
Comment
Comment