Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Samsung Galaxy Ace, in banii aia, NOU
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Oricum vreau nou...nu sunt prea increzator in SH-uri...
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Iti recomand galaxy S1 sau lg optimus x2 ...nu inteleg de ce nu vrei sh.. cele 2 telefoane recomandate cel putin in materie de soft nu ai ce defect sa gasesti fara sa-l remediezi singur ... si gasesti la 6-7 mil daca stai sa cauti ... sunt cele mai bune calitate pret
        Last edited by cos_min_i; 11 December 2011, 03:40.

Comment

eu am un galaxy mini si sunt multumit de el
          totusi acum regret ca n-am mai asteptat ca-mi luam galaxy ace...
          tot galaxy ace propun!
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

parerea mea ar fi sa-ti iei un HTC

Comment

cos_min_i: nu prea gasesc sh...ar fi fost oricum o alegere foarte buna, in special Galaxy-ul. Multumesc pt sugestie
              As vrea sa propun si eu ceva...Sony Ericsson Xperia X10. Aveti vreo idee despre acest telefon? Este putin mai performant decat Galaxy Ace...dar am mai citit pe unele forumuri dedicate ca ar avea unele probleme.
              Cat despre HTC...ma gandeam la un Wildfire
              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

mai bine Wildfire S decat Wildfire
                am eu wildfire si ma enerveaza faptul ca nu-i pot baga 2.3
                MA gandeam la ceva HD sau chiar 3D

Comment

O sa-ti dau eu recomandari cu galaxy s1... credema ca este diferenta

Comment

In materie de Android, e de preferat Samsung. Cine s-a dat pe HTC si Samsung, intelege de ce...sau, in caz de forta majora, LG.

Comment

Despre noul Motorola Razr ce parere aveti?
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

Dark ce vrei sa spui de LG X2 (ca el este varful de gama de la LG ) - este cu mult peste Samsung S1

Despre RAZR de la Motorola nu am vazut si nu am testat ...dar din specificatii are potential

Comment

Eu nu ma refer la versus intre noi si SH ci la telefoane noi, ca brand, incepand de la low entry pana spre gama de sus. Omu' a zis ceva pana in 1000 de lei, deci nici nu se poate pune problema de un Galaxy S1 sau Lg Optimus X2. Cel mai bun in banii astia e Samsung Galaxy Ace NOU. La SH-uri e alta poveste.

PS: Uita de Sony Ericsson

Comment

In loc de Samsung Galaxy Ace NOU eu as sfatui sa cumpere LG E510 Niva (LG Optimus Hub). In afara de camera cu flash de la Samsung nu e cu nimic mai bun ca LG-ul. Eu am un LG E510 de 4 zile si sunt foarte multumit de el. Se misca ireprosabil, bateria tine o zi folosit intens : Wifi + Gps + poze +....

Comment

Samsung Ace-ul are 16 biti de culoare, iar LG-ul are 256k, display-ul e in favoarea Samsung...in rest sunt cam la fel. Un plus de stil pentru Samsung la factorul vizual. Diferentele sunt foarte mici la capitolul performanta.

Comment

http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3724
                                Nu se vede nici o diferenta la ecran intre cele 2 telefoane. Diferenta majora este la RAM. Telefonu meu are acuma 350 RAM folosit si liber 69 RAM, in conditiile cand am WIFI activat + messenger + facebok.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google