Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

TFT capacitive touchscreen, 256K colors - LG Hub

TFT capacitive touchscreen, 16M colors - Samsung Ace
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

mai pune si touchwiz la samsung, pe locul 1 la sensivitate e iphone apoi urmeaza samsung
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Diferentele intre modelele astea sunt foarte mici dar cu cateva plusuri (nu f. mari)pentru Samsung. Pe parte de sensivitate, Samsung si LG sunt mai ok decat HTC, spre exemplu. Este o generalizare pentru ca HTC-ul doar la modelele high end merita sa fie luat in seama.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
          TFT capacitive touchscreen, 256K colors - LG Hub

TFT capacitive touchscreen, 16M colors - Samsung Ace
          Asta spune specificatiile )
          Pune cele 2 telefoane unu langa celelalt, si ruleaza acelasi videoclip. Diferentele sunt insesizabile. Verificat de mine, ca altfel nu vorbeam. Pe partea de sensibilitae este foarte ok, se misca minunat Google maps Street View - zici ca esti pe calculator - doar daca ai o legatura foarte buna de internet.
          Optimus UI 2 e foarte bun.
          Singurul minus care il gasesc la telefon este camera foto - foarte proastra
          Samsung S5230 - 3,15 MP face poze de 2 ori mai clare decat camera LG - 5 MP

Si un plus major al LG-ului este pretu. Il gasiti la 649 RON la liber.

Comment

Corect, alea 16 mil de culori le sesizezi doar in anumite situatii. Camerele la Samsung sunt mai bune decat concurenta, in general.
            Daca LG-ul asta il gasesti la doar 649 lei, are un pret mai bun decat Samsung Galaxy Ace.

PS: LG-ul are un minus si la viteza HSDPA (la jumate fata de Samsung), inconvenient mare pentru cei care folosesc conexiunile de date ale operatorilor de retea mobila. Pentru cine nu, nu e o problema.

Comment

PS: LG-ul are un minus si la viteza HSDPA (la jumate fata de Samsung), inconvenient mare pentru cei care folosesc conexiunile de date ale operatorilor de retea mobila. Pentru cine nu, nu e o problema.[/QUOTE]

3.6 Mbps inseamna teorectic 450kBytes/s. Practic o sa iti mearga cam cu 270kBytes/s. La cosmote viteza maxima 3G este 384 Kbps, 236,8 Kbps în reţeaua EDGE, respectiv 53,6 Kbps în reţeaua GPRS. Practic o sa mearga cu cat vor ei. Parerea mea e ca daca nu ai un abonament de date cu trafic nelimitat, nu se merita sa il folosesti.
              La ceilalti operatori de telefonie mobila nu stiu cat au viteza de net mobil , dar banuiesc ca nu difera prea mult.
              Viteza HSDPA este chiar cel mai mic minus posibil intre cele 2 telefoane.
              Dupa ce am folosit telefonul, sunt foarte multumit de el. In afara de camera foto nu am ce sa ii reprosez. Acuma fiecare stie ce isi doreste de la un telefon, si isi cumpara ce doreste, sau ce isi permite. La inceput vroiam sa imi cumpar Samsung Ace, dar cum telefonu nu se regaseste in oferta Cosmote, aveam de ales intre Galaxi Mini si Galaxi Fit. Cand m-am dus la Germanos am vazut telefonul asta si in 10 minute m-am hotarat sa il cumpar si nu imi pare rau deloc )

Doresc si eu un raspuns. Exista cumva vreo cartela de la orice operator de telefonie mobila care sa ofere acces nelimitat la net, sau macar undeva in jur la 1 G trafic

Comment

La Vodafone exista abonamente cu 1Gb trafic

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                  La Vodafone exista abonamente cu 1Gb trafic
                  Eu vreau internet pe Cartela Prepay . Nu m-am exprimat eu prea bine. Abonament am la Cosmote si am si 50 Mb trafic inclus in el, dar am dezactivat optiunea ai din telefon ) Daca din greseala las activa conexiune de net prin telefon, m-am scos la factura de luna viitoare )

Comment

Cosmote, posibil sa aiba, la Cartela Frog, insa nu stiu sigur.

Incearca si tu sa intrebi la Relatii Clienti.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Parerea mea, daca iti iei un Smartphone sa-ti iei ceva bun ... Si bun inseamna de la Samsung Galaxy S1 in sus

Comment

lg au doi colegi unu are p 500 me si are touchul de lemn!!!(trebuie sa apesi pana te doare degetul ca sa mearga) si il are din primavara iar celalt are un optimus black(de 2 saptamani) la care e cv mai bun touchul dar nu se compara cu cel de la samsung
                        cum am spus eu am galaxuy mini si scoate pozele la fel ca la optimus black deci camera nu e diferenta ce nu-mi place la al meu ca nu are blitz dar ace-ul are
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

Am citit toate discutiile voastre. In primul rand vreau sa va multumesc pentru promtitudine. Eu ma gandeam sa raman la Xperia X10 de la S.E. Am intrebat pe un site de telefonie mobila ce mi s-ar recomanda intre X10 si Galaxy Ace. Raspunsul a fost X10. Sunt din nou indecis in ceea ce priveste telefonul ). Si degeaba imi spuneti de Galaxy S ! Stiu...este un smartphone foarte reusit...dar nu imi permit...
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

X10 sau X10 Mini ?

Comment

Xperia X10. Voiam mai demult mini...dar cand l-am vazut...am zis Clar NU!
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

X10 e ok, Mini nici sa nu te gandesti, e mai slab decat Ace la toate capitolele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google