Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu...am renuntat la mini). Dar unii zic ca Sony E. nu mai este ce a fost...
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Pe parte de Android, Samsung, LG, HTC si Motorola sunt cei mai buni...Nexus nu se pun ca au mai putine modele.
      Last edited by darksid3; 12 December 2011, 23:18. Reason: Automerged Doublepost
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Intrebarea mea este...merita X10 sau sa caut altceva?

Comment

X10 e mai puternic decat Ace. Nu stiu cu stabilitatea si fiabilitatea cum sta. De asemenea, nu stiu touch-ul cum e.

Comment

Pana la urma...credeti ca ar fi mai bine sa raman in zona Samsung-Lg-evetual HTC?

Comment

Pana la urma totul tine de buget. Din punctul meu de vedere ramai pe Samsung ( e si o parere subiectiva avand in vedere ca am mers numai pe Samsung in ultimi 4 ani). M-am dat si pe HTC si pe LG si cum am zis mai in urma, un plus pentru LG la modelele entry level fata de HTC.

Comment

Eu am avut de ales intre x10 si galaxy s i9000 si am ales i9000,este mult mai frumos,mai rapid,memorie ram mai mare fata de x10. Sunt foarte multumit de el,touchscreen-ul raspunde excelent,dar mare atentie daca doriti sa faceti root(eu i-am facut in primele 2 ore de "viata" ) dupa ce i-am facut root(este echivalentul jailbreak la iphone,dar se face mult mai usor dar cu riscuri mai mari,asta insemnand ca daca Doamne Freste ai o pana de curent sau o eroare la pc,sau se blocheaza atunci cand faci root telefonului poti sa il arunci) a incuput sa apara bug-urile si am schimbat 3 firmware si pana la urma a mers cu firmware 2.3.4 Gigngerbread. Asa ca cine vrea aplicatii gratuite dati drumu la "gugaleala"

Comment

Multumesc pentru sfaturi. Cred ca pana la urma raman la Samsung-Lg-sau HTC...

Comment

Daca aveam bani nu ma opream decat la Motorola RAZR XT910 un super telefon, 1,2 ghz dual-core,carcasa din kevlar, ecran mare, 1 gb ram, android 4.0 hehehe meserie. Recomandare mea ramane aceeasi pentru tine isi merita toti bani!

Comment

Multumesc Claudeel...insa pretul este mult prea mare.

Comment

inca odata iti zic sa nu alegi lg din cauza touchului foooooarte prost am avut si eu un ku990 viewty si dupa 3 ani de folosire(intensa nu comentez) s-a buli-bulit touchul(scz pentru exprimare )dar oricum cat l-am folosit a mers prost
                        eu personal am o parere buna despre s-e-uri dar imi plac mia mult modelele cu taste de la ei
                        app daca vrei un telefon frumos pacat ca nu are andoroid s-e vivaz pro http://www.emag.ro/telefoane-mobile/...-white--p23956
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

Parerea mea este sa iti iei un HTC.
                          Mergi intr-un magazin si joaca-te cu toate. Apoi iti vei da seama de ce recomand HTC ;)
                          Wildfire-ul meu desi a batut iPhone4 la wireless, nu-l recomand, deoarece nu poti face upgrade la 2.3. In rest sunt super-multumit de el, bateria ma tine si 5-6 zile daca nu folosesc 3G-ul

Comment

La Sony E. Vivaz ma gandeam de la inceput. Ce nu imi place la el este faptul ca SAR-ul este cam mare...in rest pare ok.
                            Cat despre HTC...am auzit foarte multe pareri bune despre aceasta firma. Zilele astea voi merge la un magazin Germanos si o sa decid acolo ce aleg...evident...dupa putina "joaca" ). Va multumesc mult pentru sfaturi!

Comment

stie cineva daca si cum sa setez telefonul astf incat cand am bateria slaba sa pot intra in camera?(pe mine nu m lasa zice ca am bateria slaba si imi apare butonul inchide )
                              I changed her oil , she changed my life
                              sigpic

Comment

cam asa fac toate, deci din softul lui nu cred ca ai cum sa modifici ceva. poate doar daca-l flashuiesti cu un firmware custom. vezi ce gasesti pe forumul xda developers, daca tii neaparat.
                                internal combustionizer

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google