se rezolva simplu. intra in setari-aplicatii si bifeaza acolo surse necunoscute si ar trebui sa iti mearga. poate pana acum ai gasit rezolvarea dar poate este informatie utila si pentru altii.
Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )
Collapse
X
-
samsung gt-s5230 nu este un smartfone are sistem de operare propriu nu Android!
Comment
-
Originally posted by StapanDegoLan View Postinca odata iti zic sa nu alegi lg din cauza touchului foooooarte prost am avut si eu un ku990 viewty si dupa 3 ani de folosire(intensa nu comentez) s-a buli-bulit touchul(scz pentru exprimare )dar oricum cat l-am folosit a mers prost
eu personal am o parere buna despre s-e-uri dar imi plac mia mult modelele cu taste de la ei
Si daca tot vorbim si de aplicatii, foloseste cineva "acar" ? Eu am incercat dar m-a enarvat ca avea prea multe variabile de bagat tot timpul. Vre-o alta aplicatie asemanatoare dar mai simpla nu stiti ?Last edited by mikebike72; 28 February 2012, 15:47.
Comment
-
Originally posted by myhay81 View Postsamsung gt-s5230 nu este un smartfone are sistem de operare propriu nu Android!
wtf, intr-adevar, 5230 nu are prea multe calitati de smartphone, dar tosusi!
Legat de aplicatiile pentru android, cautati pe google sau pe XDA dupa blackmart.apk, are vreo 400 kb parca.
Comment
-
ambele-s ok. igo arata mai bine (la grafica ma refer), dar merge mai greu (aici chiar se vede diferenta intre un telefon dual core si unul simplu). vezi cu care te impaci mai bine. incearca si navigon.Last edited by zeegermans; 5 March 2012, 00:55.internal combustionizer
Comment
-
Am si eu o problema cu "robotelul" meu cateodata se aprinde ecranul asa cand vrea el : se aprinde sta 2-3 secunde se stinge dupaia iar si ma enerveaza ba cred ca si dauneaza bateriei.
De la ce sa fie? Merita sa il duc la garantie?I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Da intai o scanare de virusi cu mai multe solutii av. luate de pe market nu din alta parte. Poate fi vre-un virus care tot incearca sa trimita vre-un sms, email... salveaza-ti contactele si da-i dupaia un "reset to factory settings" si vezi daca iti mai face, daca da mergi atunci la garantie.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Posteu folosesc torque si iti arata tot ce vezi pe diagnoza
Sent from my Optimus 2X using Forum Runner
Comment
Comment