Am un Samsung Galaxy mini 2 S6500 cu android 2.3.6. şi am descoperit că nu îmi memorează contacte favorite. Memorează eventual pe moment dar a doua zi pac!, au dispărut. De ce o face asta?
Discutii despre Android ( softuri utile , depanari si sfaturi )
Collapse
X
-
PROBLEMA!!
Sambata seara eram cu niste prieteni la o pizza si primesc mesaj de la 1288 cica mesaj invalid sai contactea la nush ce numar...nu l-am luat in seama mesajul si a doua zi pac 0.9e cost , luni 1,8 si azi 2.7... wtf???? am fost la orange cica da ca am primit mesajul ala si ieri seara am trimis eu altul?? am spus ca nu am trimis in viata mea vreun mesaj la 1288 si ea a intrat pe site ala din link si mi-a dat un numar sa sun pt. infromatii : 0318.260.010 ... acum mi-e si frica sa sun cine stie ce cost imi mai face si ala ... momentan am mutat cartela intr-un telefon simplu(are doar ecran color ) si sper sa numai imi faca cost
Ps. aseara am si rebutat Mini-ul dar degeabaI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Sa conectez telul la pc si sa-l scanez? o sa incerc astept sa vad daca imi face si maine cost suplimentar ... am vazut pe google ca nu as fi singurul patit cu asa ceva... sper sa nu se ajunga la opc... si asa sunt plin de draciI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Exista vreo aplicatie cu ajutorul careia sa controlez un tel. cu Android de pe un altul? Ma intereseaza functiile camerei : sa pot vedea ce filmeaza in timp real , sa pot da zoom. Asta cu ajutorul internetului , bluethootul bate putin si mie imi trebuie semnal la 50-60 m. Multumesc frumos!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by Teo21Din View PostPROBLEMA!!
Sambata seara eram cu niste prieteni la o pizza si primesc mesaj de la 1288 cica mesaj invalid sai contactea la nush ce numar...nu l-am luat in seama mesajul si a doua zi pac 0.9e cost , luni 1,8 si azi 2.7... wtf???? am fost la orange cica da ca am primit mesajul ala si ieri seara am trimis eu altul?? am spus ca nu am trimis in viata mea vreun mesaj la 1288 si ea a intrat pe site ala din link si mi-a dat un numar sa sun pt. infromatii : 0318.260.010 ... acum mi-e si frica sa sun cine stie ce cost imi mai face si ala ... momentan am mutat cartela intr-un telefon simplu(are doar ecran color ) si sper sa numai imi faca cost
Ps. aseara am si rebutat Mini-ul dar degeaba
Comment
-
Hai bre Niki sunt baiat serios ce naiba ) mai exact aplicatia imi trebuie pentru un proiect la un simpozion si anume un balon de .. spionaj pentru jocurile de air soft/paintball.
Am rezolvat problema cu viruselul prin factory reset , deja trimisese sms si d-aia am crezut ca nu are efect..I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
Comment