Dacia Logan 2 ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 2 ??

Aparent cei de autobild.de stiu destul de multe .... sau presupun destul de multe.

Oare asa sa arate logan 2? Parca nu prea imi place ...

Voi ce ziceti?

aaa daca ar face astia asa loganu' ar fi o treaba dar mi-e ca tot o maasina cu dinamica de frigider si aspect colturos o sa iasa
    nu mai stiti si dusterul (nu conceptul ala) cum il facusera rotunjit frumos si a iesit...
    am pus doua poze prima e cu dusterul de care am vb si ailalta e tot un "nou logan" dar poza e de vreo 2-3 ani
    Attached Files
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

internal combustionizer

Comment

Deci sa moara capra vecinului daca nu saptamana asta am vazut 10 variante ( exagerez acum ) de noul logan sunt 100000 de threaturi deschise pe acest subiect. Poate se trezeste un moderator si le uneste pe toate nu sti pe care sa te mai uiti!

Comment

A doua poza seama cu laguna III, prima cu sandero step amestecat cu duster )
          Narcisuc20 vei mai vedea vro 20-30 de variante, crede-ma )
          Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
            Deci sa moara capra vecinului daca nu saptamana asta am vazut 10 variante ( exagerez acum ) de noul logan sunt 100000 de threaturi deschise pe acest subiect. Poate se trezeste un moderator si le uneste pe toate nu sti pe care sa te mai uiti!
            Subscriu si eu la cele spuse si rog frumos un moderator sa hotarasca pe care din thread-uri sa le inchida si pe care sa discutam despre Logan 2,e tare rau sa urmaresti discutiile si sa postezi.
            Multumiri.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

fac pariu ca nu o sa iasa logan 2 pentru ca e mai scumpa (de la 9k E) si dacia vrea masini LOW COST , si asa ma mir cum de a iesit dusterul (11k E-18k E )

Comment

se continua aici http://www.loganclub.ro/forum/curand..._2-t38263.html
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google