asta asa e dar daca dai banii pe un Lancer parca te astepti la altceva. la Logan stii macar la ce sa te astepti
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
In general e o problema romaneasca: Oricat de "germana" ar fi Skoda, nu e un Vw, oricat de Lancer e un Mitsubishi, nu e EVO...oricat de Opel e masina, nu e nemteasca, etc. Fiecare se simte la volan in felul lui dar va zic ca lamentarile sunt doar de pus pe hartie, pe sosea si la volan se vede o MASINA ce se vrea MASINA.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
lancerul ala tre sa tina piept la la 1.6 16v
Va spun ce am patit eu :
m-am dat cu c4 1.6 hdi 92 cai, in 2 usi, masa vehiculului in talon ~ 1600 kg
eu cu troaca de logan 1.6 (resoftat ce-i drept dar cu gaz pe ea), masa ~ 1030 kg, pana la 100 km/h stateam cu juma de masina in fata lui, apoi imi arata fundu,
Morala catre NDL : si ce daca e masina grea ?Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAre in comun interiorul anost.
Nu-l ridica prea tare in slavi, ca nu-i vreo mare scula. E decenta, si cam atat. Pana la urma este o masina ieftina.
Comment
-
stiu sigur ca nu era resoftat, masina adusa de afara cu vreo 150 de mii in bord
io schimbam in 6 mii fara sa ridic acceleratia din podea
daca nu aveam start impecabil la fiecare plecare nici ca-l mai prindeam daca o lua usor inainteDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostNu stiu cat e de scula, stiu doar ca e lider si emblematic in clasa compacta, clasa din care fac parte cateva modele de masini la care romanasul ar fi in stare sa le suga si tobele. Daca tu esti obisnuit cu Lamborghini Aventador, Pagani Zonda sau Rolls e normal sa consideri Focus doar decent.
Este o masina decenta!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Intelege ca este o masina ieftina! Doamneeeeee!
Nu-l mai ridica in slavi gratuit! Are o groaza de minusuri dar eu te-nteleg pe tine pt ca de-abia l-ai cumparat....esti subit miscat de miresemele sale....Te vedem peste un an doi sau trei cand vei face si tu ceva kilometri cu masina!
Altfel, avantul e mare dar tot o masina decenta ramane, si ieftina!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCe sa zicem, decat ca-ti cam place Octavia.
Si consuma putin.
Mai stii cand va povesteam eu voua, anul trecut, ca si-a luat un preten (cumnatu') o Octavia "tZipla"? E, daca iti aduci aminte, asta e masina.
Cumva, postul asta era pt. Samy, voiam sa-mi spuna ca are fo' 250.000 km, da' posibil sa-i fi placut si lui.
Originally posted by B997NDL View Post@niki. mie-mi place cel mai mult octavia 2 dintre toate skodele. masina care arata bine si nu vad de ce n-ar fi buna avant tehnologie vwIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by samy0388 View Postlancerul ala tre sa tina piept la la 1.6 16v
Va spun ce am patit eu :
m-am dat cu c4 1.6 hdi 92 cai, in 2 usi, masa vehiculului in talon ~ 1600 kgPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment