Nu o fi chiar autovit, dar vad ca mai puneti si site-ul asta. Hai sa va arat eu O MASINA, probabil printre putinele MASINI din Romania.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
mai bine una din-asta http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...&pageNumber=19 masina de masina ... mi-ar placea sa primesc cadou una din-asta in starea aia ... oricum 7000 nu e mult pt cine vrea o masina de colectie in stare perfecta.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Trabant P50
Mai frumusel e asta. Dar are nevoie de reconditionare. Totusi, ce sa faci cu o asemenea masina, sa te uiti la ea?
Comment
-
am fost in asa ceva si mi s-a parut o masina bine facuta,de la usile care mi s-au parut masive si pana la interiorul de calitate
vad ca este fabricata in Franta, destule dotari,oricum e o masina confortabila pentru clasa ei si cred ca este si destul de fiabila.
daca vrei neaparat din clasa asta , poti arunca o privire si aici
Last edited by Allyn_y; 7 May 2012, 18:10.
Comment
-
nu vrea cumnata mea Peugeot. modelele 206 207 au ceva probleme cu puntea spate.
Clio 3, Fluence, Megane Hatchback, Ford Focus, Ibiza, etc... cam astea le caut.
sa fie 1.4-1.6 benzina neaparat sa ii trantesc un GPL
daca cunoasteti ceva pe undeva daca aflati ceva...sunt interesat.
cel mai mult ma intereseaza ca cel de unde o cumpar sa fie serios. sa nu minta. sa recunoasca daca a fost troznita de exemplu. si o iau si asa dar nu sa umble cu cioara vopsita, si aia vopsita prost.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postnu as vrea sa schimb brand ul. prefer sa raman la Renault unde mai cunosc cu ce se mananca.
masina o iau pentru cumnata-mea. vreau sa ii pun si GPL imediat cum o iau.
ma duc sa o vad acum
Comment
Comment