Stiu. Eu va arat ce gasesc, voi spuneti parerile. Am vazut ce are la vanzare, am vazut pana si CV-ul vanzatorului la Skoda. )
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Ca sa scape de ea ....de aceea .O ia cu 1000-2000 de euro avariata, o repara frumusel si mai pune si el 1500-2000euro si o vinde.Sa ajungi pe la Nadlac cand ai drum sa vezi cate platforme cu masini avariate ne trec granita.O parte se duc la dezmembrari si o parte sunt carpite si vandute.
Skoada aia Fabia din 2002 nu are nici moarta 133mii km din 2002 si pana azi. Si daca ma duceam cu ea zilnic la scoala si atat facea mai multi kilometrii.Trebuie sa gasesti o masina de la un om care a avut-o de noua si a mers doar el cu ea.Eu am avut bafta cand am luat Passatul ca era luat de nou din Romania, si a avut un singur proprietar.real power..... diesel power by
Comment
-
in targul din Focsani ai fost? Am vazut Toyota Aygo sau Yaris (pe asta din urma cerea 2950 eur, din 2004), inmatriculate pe Vrancea, deci o cheltuiala in minus.Last edited by crististreulea; 22 February 2015, 22:27.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
sper sa nu te superi pe mine dar nenea de la care ai luat tu Ford-ul fiesta acela e samsar. Baga un ochi aici sa vezi cate anunturi cu masini are...Last edited by crististreulea; 22 February 2015, 22:27.sigpic
Comment
-
http://cautare.mobile.ro/automobile-...RT&tabNumber=2 Ne place, place, placePe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment