If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu unul am ajuns la concluzia, si am citit si prin alte locuri ca VW Polo este cam singura masina care merita sa o cumperi noua, se devalorizeaza foarte putin. Polo-uri din 2007 inca se vand la 7500-8000 euro cele ingrijite bineinteles, gasesti si la 5000.
aici ai dreptate kubala. polo se devalorizeaza cel mai putin. ca masina noua deocamdata se merita cumparata , desi nu te bucura cu nimic altceva decat pretul de revanzare.
eu nu mi-as lua polo sh, tocmai din acest motiv.
si ma repet ca sunt masini mult peste polo , la aceeasi bani. depinde ce cauti...
@ piersic - e ce-ti trebuie , la cati bani ai , deci e perfecta pentru tine. ma bucur ca-ti iei in 2 usi , mai noua si cu optiuni.
de astea ce ziceti ? nu prea am incredere in fiabilitatea lor , dar in rest pare ok ...
Pai era nou..si alte preturi, alte vremuri...nu cred ca luai sh ok cu 7000 pe atunci. La 8000 iei focus, astra, skoda, etc...mie mi se pare aberant pretul ala pentru un polo sh...daca intr-adevar costa atat.
Costi nu are cine stie ce optiuni... servo, geamuri electrice, si AC , ESP,ABS adica necesarul. Eu sunt mic de inaltime undeva la 1.63 deci e mai mult decat perfecta.
iti dai seama ca era o figura de stil...
dar daca se duce la mare cu prietena unde au loc bagajele ?
plus ca nu m-as simti comfortabil la drum lung, de ex. valea oltului, unde trec numai tiruri pe langa tine, si incepe sa-ti fluture masina.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment