If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sincer m-i se pare o masina cinstita atata dai atata face.
Daca era pe faza un samsar sa vezi ce frumoasa polishata o gaseai prin targ.
Oricum nu trebe cine stie ce investitie pt a o pune la punct-am spus vreo 1000ron si o vindeai linistit cu 3500 euro
Eu cred că a fost prinsă într-o altercaţie şi ciomăgită. Pt că e maşină de la o firmă de securitate. Eu zic că merită, dacă nu te deranjează că nu are aer şi servo. Reparaţiile ţi le poţi face tu dacă nu are ceva grav. La cât costă...
Alexe ai fi uimit sa vezi cum se comporta angajatii cu masinile firmelor la care lucreaza. Efectiv isi bat joc de tot ce inseamna masina, toate gropile sunt ale lor, orice bordura ceva mai inalta nici nu e observata. Cunosc cateva specimene d-astea si mi-au lasat impresia ca doreau sa strice masina, nu sa o conduca ...
Ala cu opelul e samsar iti dai seama dupa exprimare:
"ABS,SERVO,AIRBAG,INCHIDERE CENTRALIZATA TELECOMANDA,RADIO-CASS,CARLIG REMORCARE,RECENT ADUSA,DISTRIBUTIE PE LANT,UNIC PROPRIETAR,MASINA DE GARAJ SI DE NEFUMATOR,STARE TEHNICA SI ESTETICA FOARTE BUNA.TAXA INMATRICULARE 300 EURO GARANTAT!!!!!! "
Asta mi-a atras atentia: MASINA DE GARAJ SI DE NEFUMATOR-exprimare de samsar
Plus ca nici inmatriculata nu e.
13 ani in Germania si 147 000 km.................
13 ani si inca nu se vede tabla cazand de pe ea de rugina, pe cand la Logan rugineste in 3 ani. Poate sa aiba si 300k, motorul duce. Pentru oras, sa mergi bara la bara si sa cari cateva zeci de kg, cred ca se preteaza.
Si motorul de logan crezi ca nu duce 300 000 km???
Cel putin u la loganul meu din 2007 nu am deloc rugina
Daca te pacaleste cu un polish si putin silicon pe bord..........
Duce si mai mult de 500k motorul de Logan, doar ca trece de cateva ori pe la service pentru schimbarea distributiei.
Cei care inca n-au gasit rugina la Loganul lor, nu au cautat suficient de atenti.
Pai si ce daca e samsar ? normal ca e adusa masina de afara, dar Loganu ala e in stare excelenta ? tu ai ramas la ideea ca faci loganu ala tzipla cu 1000 de ron. Taxa de inmatriculare la Opelu ala e aprox 120 de euro.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment