Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Costi-bc View Postaudi-a4- 1.9 TDI
TAXA (in EURO):
624 EURO
TAXA (in RON):
2,821 RON
asta da sh la pret bun ...
sau http://cautare.mobile.ro/automobile-...97&tabNumber=2
Asta va fi viitorul in masini SH, pentru cei care nu vor sa arunce mii de euro pe timbrul de mediu. La banii astia, mai cumperi inca una pentru piese de schimb.
Comment
-
are certificatul schimbat megane-ul ala. cel putin. si nu are poze la scaunul soferului/volan. abtipilduri in italiana pe care sa scrii ce vrei tu gasesti oriunde.
e totusi dubios...
eu as ramane la audi la jumatate de pret ... macar nu rugineste , consuma putin si piese ieftine gasesti oriundeo/____\o
(i)
.........
Comment
-
Ce face? nu rugineste ? http://cautare.mobile.ro/automobile-...97&tabNumber=1 asta era pus cateva posturi mai susPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@sam ... pai si unde era vorba de logan in ultimele pagini ? ca nu vad nicaieri... Pai si ce daca a ruginit dupa 17 ani ? ai zis ca preferi aia, pai si daca o preferi aia de 17 ani, nu tot ruginita e ? nu tre sa faci tinichigeria ? Era vorba despre Megane, din afirmatia ta:
"eu as ramane la audi la jumatate de pret ... macar nu rugineste" zici ca Megane-ul din 2008 rugineste, in al doilea post deja ai dat-o cu loganul )
Oricum o sa se umple tara de vechituri cu timbrul lor, ne meritam soarta. Vi se pare normal la un Megane din 2010 de 1.6 sa platesti 900 de euro taxa si la un cotet de bmw 316i din 1900 toamna sa platesti 400 de euro... pai cat polueaza cotetu ala ? si cat polueaza megane-ul ?Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
ATENTIE la Meganu' ala din postarile de mai sus ca a suferit o avarie la vremea ei. Se vede clar pe ea. Sa nu mai spun ca vazand-o live ti se pare si mai si...Last edited by PrietenCuTine; 25 January 2013, 20:30.sigpic
Comment
-
Originally posted by kubala7 View Post@sam ... pai si unde era vorba de logan in ultimele pagini ? ca nu vad nicaieri... Pai si ce daca a ruginit dupa 17 ani ? ai zis ca preferi aia, pai si daca o preferi aia de 17 ani, nu tot ruginita e ? nu tre sa faci tinichigeria ? Era vorba despre Megane, din afirmatia ta:
"eu as ramane la audi la jumatate de pret ... macar nu rugineste" zici ca Megane-ul din 2008 rugineste, in al doilea post deja ai dat-o cu loganul )
Oricum o sa se umple tara de vechituri cu timbrul lor, ne meritam soarta. Vi se pare normal la un Megane din 2010 de 1.6 sa platesti 900 de euro taxa si la un cotet de bmw 316i din 1900 toamna sa platesti 400 de euro... pai cat polueaza cotetu ala ? si cat polueaza megane-ul ?
si daca producatorii de automobile dacia, sau ford nu protesteaza romanul isi va lua ce-i mai ieftin si bun , chiar daca polueaza ...
si peste cativa ani un nou guvern va pune o noua taxa , probabil anuala , care va taxa diferentiat autovehiculele gata inmatriculate in functie de poluare.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Audi a4 din-ala ruginit am vazut si live, si era pe la praguri, pe langa portbagaj, asa ca degeaba ziceti, ca nu e masina din aluminiu... e plin de coptaturi din-alea...
@PCH asta vroiam sa subliniez, ca mai bine cumperi masina din tara, dar odata cu timbrul asta eu unu zic ca o sa le creasca binisor preturile la masinile e3-e4 inmatriculatePe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Masini pentru bugete mici.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Comment
Comment