If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Cu 2000 euro iti poti lua o masina ce mai merge ceva, si are riscuri mult mai mici decat pocitania aia de audi.
Am mers acum ceva timp cu o astfel de masina si nu mi-a venit sa cred cat de bine mergea, cat de confortabila era, desi avea aproximativ 700.000 km.
Deci, daca e de cumparat clocitoare, macar luati asa ceva!
daca as avea bani de taxe si banii sa o cumpar, as renunta la o masina de generatie noua, gen Audi A4 sau orice altceva pentru asta http://cautare.mobile.ro/automobile-...01&tabNumber=1 doar motorizarea asta ! eu zic ca masina asta face toti banii
Are un prieten un Scirocco primul model, din 79' , GTi (110cp), masina si in ziua de azi e impecabila, a fost revopsita acum 3 ani, dar pentru ca s-a matuit foarte tare vopseaua, probleme cu rugina nu erau foarte mari, totusi o masina de 30 de ani. Motorul are peste 600.000km, nu consuma gram de ulei, si la capitolul turatii nu e menajata deloc, niciodata nu refuza o liniuta sau ceva. Aveam cateva poze cu ea prin calculator, pacat ca nu le mai gasesc
E o masina asa de buna, ca de aceea vedem o mie de astfel de masini pe strazi azi...
Tine cont ca are doar 30 de ani, poate si mai putin.
Ca si Corrado. Alta "scula".
Din generatia aia, motoarele nu tineau atat. Un maxim de 200-300.000 apoi resegmentare, cel putin.
doar motoarele diesel si cele de Mercedes benzina tineau ceva mai mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment