Stai linistit. Nu merita motor mai mare de 2.l, in ROmania. M-am convins! Daca vrei sa platesti niste taxe aberante, care se vor transforma in vilelele smecherilor, treaba ta...
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View Post
e o struto-camila. si la banii aia...
as prefera oricand un subaru impreza sau un evo IX sau X
uite un bmw adevarat
Comment
-
Mie imi place asta http://cautare.mobile.ro/automobile-...o&pageNumber=1Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Utilitatea eu o vad asa: daca ai copii si vrei sa fie in siguranta, oricand as alege un suv in detrimentul unei masini mici. Majoritatea suv-urilor premium s-au comportat extraordinar la testele de impact.
Ce legatura are subaru cu porsche? Ca-s la 2 ramuri opuse...
Imi mai place Mercedes ML.
Adevarul este ca m-am cam saturat de masina asta cu 2 usi si vreau una ceva mai mare, cu 4 usi. Imi place si ideea de SUV ca ma pot strecura mai pe orice teren si nu mai am impedimentul unei garzi la sol mici.
Problema lor este ca sunt lenese, iar daca vrei ceva care sa se miste, trebuie sa platesti impozit prea mult.
Ma rog, insa sunt in cautarea unei masini mai simpatice putin. Nu vreau sa exceleze la nimic, vreau doar sa fie buna la mai de toate
Audi nu-mi place de fel, nu stiu, imi insipira cocalaro-smenarie, chiar mai multa decat BMW.
Am mai mers cu un BMW x5, insa nu e pe gustul meu: prea brutal, prea rigid, prea o masina ce se vrea sport in hainele unui suv.
Nu am apucat sa merg cu niciun mercedes ML, sau cu Range Rover sa vad cum sunt si alea.
Si da, in oras folosesc Smartul, nu balena
Comment
-
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Altul cu km anuntati mai putini, dar are numere straine.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Cine are mai multi bani de blocat, opteaza pentru Range Rover (nu Sport, nu Evoque).Last edited by mr.K; 29 January 2013, 15:06.
Comment
Comment