If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Este foarte misto masina, mai ales ca iti da senzatia de masina "mecanica". Nu mai esti atat de pasiv.
Asta mi-a placut la masinile americane sport. Te fac sa simti ca esti acolo.
In schimb Ferrari te face sa te simti ca si cum ai fi intr-un scutec. Aia e masina de bosorogi cu pretentii.
Nu mai comparati nou cu sh, ca pe o durata scurta de folosinta nu are cum sa castige masina noua.
Asa, de ce sa dau 35.000 pe o seria 3, cand pot lua un BMW seria 7: http://www.autovit.ro/bmw-730-C27669614.html
. Ramane totusi o masina sport pt domni. Nissan-ul este pt cei ce poarta pantaloni cu tur lasat Eu nu mi-as lua un Nissan! Poate avea si performantele unui avion cu reactie...
vrei performante sa surclasezi nisanul ? ia-ti-l pe asta.
Desta am eu in Drag Racing
Porsche este iar o masina foarte reusita mai ales 911-le un model incarcat de istorie si contrar tendintei masinilor noi nu "te conduce" ... si eu l-as alege in defavoarea Nissanului....(acelasi gust Coca Cola , 0 zahar )
De BMW numai zic nimic... nu imi plac si .
Ce parerea aveti de VRS-uri ? Mie imi plac mult de la aspect la performante , pacat ca nu exista si o varianta 4motion...
Sa zicem ca n-ar mai conta pentru ca esti fanatic din moment ce vrei asemenea masina. Nu-s prosti americanii cand au cilindree mari ce dezvolta mai mult cuplu decat cai, una e sa mergi la 2500 ture la 120 mile/h decat la 6500 rpm dintr-un motor d-asta ultracomprimat.
Sa zicem ca n-ar mai conta pentru ca esti fanatic din moment ce vrei asemenea masina. Nu-s prosti americanii cand au cilindree mari ce dezvolta mai mult cuplu decat cai, una e sa mergi la 2500 ture la 120 mile/h decat la 6500 rpm dintr-un motor d-asta ultracomprimat.
Das Fahrzeug ist fahrbereit mit Leistungsverlust (Turbolader)!
Vehiculul este gata de a conduce cu pierderea de putere (turbocompresor)!
asa zice google, nu stiu daca traducerea e corecta pentru ca limba germana e naspa rau.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment