Samy, daca nu-ti convine, uite ce poti face cu el:
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
eu zic ca merita banii
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
si o varianta la sh-uri
Comment
-
http://www.autovit.ro/ford-focus-C27853085.html s-a dus astazi un amic sa o vada, nu stiu daca a luat-o sau nu inca
da, nemtii tot lanseaza masini mai ieftine ca loganu din 2004 ) sunt lamurit cu ei.Last edited by kubala7; 13 February 2013, 20:46.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
si mie imi place mult leonul, si de ce sa dai atatia bani pe un vw cand asta face cam acelasi lucru.
cel putin asta nou e si mai tare ca "look"
Comment
-
Last edited by PCH; 14 February 2013, 14:10.
Comment
-
M-am urcat in cora pentelimon intr-un seat leon, varianta ultracheala 1.2 tsi de 105 cai, pe nume copa. Vai mama pui de interior, e frumos finisat insa mic de zici ca esti in dacia veche. Loc in spate nu mai zic, esti compromis total daca soferul depaseste 1.80... as prefera loganul2 la bani mai putini si diesel ....Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Deci bordul de Leon e nasol. Nasol tare.
Bine ca ala de Logan 2 e ultra mega super.
Comment
-
Kubala, nu cumva tu te referi la Logan 2? Nah, ti-am pus Leonul nou, sa fie comparatia corecta.
Iar la ala mai vechi, cu exceptia butoanelor, totul e simplist, functional, adica OK.
La ce pedale are Loganul si daca ne uitam la pedalele Leonului, incepem sa comparam Evul mediu cu zilele noastre.Last edited by mr.K; 14 February 2013, 14:28.
Comment
Comment