Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • eu zic sa mergi sa le vezi. iei un amic mecanic sau care se pricepe. si oricum vobesti cu cel care o vinde sa faceti teste si mergi la reprezentant dacia.
    vad ca esti sfatuit sa iei masini mai scumpe, dar sunt covins ca ai un buget.
    si noua daca e masina, tot pot sa pice diverse. era un baiat pe aici care avea un ph2 de 3 luni si aparuse rugina la plafon. ideea e ca, daca ai o problema, o poti face mai ieftin fiind dacia. mai ales cu piese din dezmembrari. ideea e sa-ti placa tie. mereu vor fi voci contra.

    Comment


    • xxl

      Oare de ce este asa de ieftin dieselul???
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

      Comment


      • O să merg cu un 2 băieți să le văd...unul dintre ei este mecanic auto...
        B997NDL, observ din profil că ai DCI...ai avut probleme cu el?
        Bugetul e fix...maxim 3000 EURO...niciun ban sau leu în plus!
        tvstar1 e ieftin dieselul? Poate e ieftin că fuge lumea de el....stai să vezi benzina..
        http://mercador.ro/oferta/dacia-loga...f7013ef2;r:;s:, oare de ce e ieftin?nu are km exagerat de mulți....oricum toate prețurile pe care le văd sunt umflate...
        Vorbescu cu omul, şi zice : "băi biatule, omul pune mai mult deoarece la o negociere ştie că se lasă cam 10% din preţ"...şi cum la un logan 2500-3000 de euro 10% e maxim 300 euro...samsarii lasă cam 200 şi 200 sunt ai lor....Mai spunea un user pe aici...de diesel se plâng cei pe benzina! Nu contest că au probleme....dar depinde cum au grijă...colegii mei de la serviciu nu au avu până acum absolut nicio problemă...dar au schimbat totul la timp....


        Şi ficatul omului ţine în funcţie de ce consumă proprietarul, dacă bei mai mult alcool decât apă, se duce mai repede...în condiţiile în care la naşterea omului e suficient de puternic să reziste 130 de ani
        Last edited by TudorIonut; 26 March 2013, 17:02. Reason: Adăugiri

        Comment


        • Tu deja stii, te pricepi, ai vazut, cunosti ce trebuie sa faci si esti hotarat, pentru ce ne mai arati tot soiul de masini benzina sau diesel.
          3000 de euro pentru un logan din 2007 e ieftin ? Pai ala e pretul ei, mai mult nu face.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

          Comment


          • 827sam, nimeni nu cunoaşte tot....arăt maşini ca să citesc şi o părere de la alţii....dar cum pun o maşină diesel sar cei cu benzină că e albă, că e verde, că e prea albastră, etc.....Nu eu am spus că e ieftin..tot sar unii pe aici că e prea scăzut preţul...am şi zis că nu dau mai mult pentru că eu consider că ar fi prea mult....
            Mie mi se pare că dacă postez două anunţuri ca exemplul de mai jos
            -LOGAN 2007 BENZINĂ 3000 EURO
            -LOGAN 2007 DIESEL 2999 EURO
            Sar băieţii şi zic, vai e mai ieftin ăla...
            Tot ce urmăresc eu, sunt păreri care sunt binevenite, nu certuri bla bla bla de 2 lei...până la urmă tot eu aleg, nu x, nu z!

            Comment


            • TudorIonut eu am avut pe linga benzinarul ce este la avatar si 3 dci si te rog sa ma crezi ca am avut la toate probleme cu ele ,am facut schimburile la maxim 15.000 km benzina doar din pompa cele consacrate,si tot am avut probleme cu ele ,asa ca am trecut la benzina si am pus gpl no probleme in 3 ani si aproape 100.000 km ce sa mai zic eu am fost patit si gata.ori cum eu iti doresc bafta .
              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

              Comment


              • Pai posesor de diesel (nou) . Sincer , urmatoarea masina va fi benzina si mai mult ca sigur voi cauta ceva cu distributie pe lant (daca permite bugetul) . La cei 3000 de euro pe care ii ai , sau daca i-as avea pe aia , nu mi-as lua logan . Sincer ...
                Eu personal mi-as lua un bmw e36 (pisicuta) , la cei 3000 de euro gasesti ceva intr-o stare mai mult decat decenta (si poate cu mai putina rugina decat orice logan sh ) .
                Daca totusi vrei sa ramai pe logan diesel , cand o fi sa iti pice ceva la ea sa te tii bine si sa nu te plangi , cam atat .
                Ca masina , in general , loganul este o masina decenta si relativ ok . La banii care ii dai pe ea nu ofera prea multe (la sh ma refer) , daca o iei de noua atunci poti compara , dar cu un sh(fac referire la pret ) .

                Comment


                • Originally posted by Nimeni View Post
                  bmw e36 (pisicuta) .
                  alea sunt masini ?
                  Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

                  Comment


                  • Originally posted by tvstar1 View Post
                    TudorIonut eu am avut pe linga benzinarul ce este la avatar si 3 dci si te rog sa ma crezi ca am avut la toate probleme cu ele ,am facut schimburile la maxim 15.000 km benzina doar din pompa cele consacrate,si tot am avut probleme cu ele ,asa ca am trecut la benzina si am pus gpl no probleme in 3 ani si aproape 100.000 km ce sa mai zic eu am fost patit si gata.ori cum eu iti doresc bafta .
                    cand ai schimbat 3 dci-ri si ai stat 3 ani cu asta ? le tineai cate un an ?

                    Comment


                    • Din alea trei de le-ai pus doar primul are si aer, ai vazut asta, da? Referitor la diesel, si eu am si pot sa iti zic asa: numai daca il iei nou si mergi cu el, pentru restul cazurilor benzinar. Si ca un sfat, sper sa nu te deranjeze, mai pastreaza bani si pentru o distributie si un schimb de ulei cel putin, ca la astea mai vechi nu se stie.

                      Comment


                      • kubala7 sunt carute ca orice bmw... Daca stii sa cauti si unde , ai fi surprins ce vei gasi . Dar nu are rost sa va mai explic... Scuzati de offtopic...

                        Comment


                        • Originally posted by B997NDL View Post
                          cand ai schimbat 3 dci-ri si ai stat 3 ani cu asta ? le tineai cate un an ?
                          Eu am o firma de prestari servici si de aceia aveam atatea acum ca este criza avem 3 o dacie mcv 1,6 16v un vw polo 1,4 mpi si un vw transporter.dci au pleca repede si fara regrete.
                          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

                          Comment


                          • Pentru mine, BMW e ţigănesc....sper să nu se supere nimeni....nu îmi place de niciun fel....deci, mai bine iau un preferance 2007 decât o pisicuţă.....Asta e, mai mulţi bani nu am că doar nu îi cresc în spatele casei...şi mai mult nu mi-aş permite acum....Oricum mulţumesc pentru sfaturi tuturor, sunt binevenite!Orice, nu contează că e critică sau ceva frumos!

                            Comment


                            • O "pisicuta" e mult mai ieftina ca un preferance, iar nivelul de uzura nici nu se compara.
                              E o masina de 1 an, max 2, apoi la cos.
                              Pe cand un preferance mai merge ceva.

                              Comment


                              • Fiecare cu conceptii lui , la noi asta e stereotipu legat de bmw . Ai fi surprins ce "pisicute" gasesti la cei 3000 de euro , iar la intretinut sunt egale sau mai ieftine cu loganul la unele chestii . Sa nu dezvoltam .

                                Legat de sh diesel , am un amic care si-a luat 1.5 dci 70cp cu 40.000km "reali" , i-au montat aia de la serviceu lu peste' distributia invers si a trebuit sa faca motorul (rectificat chiuloasa , supape , etc... tot tacamu) , acu a inceput sa ii tacane un injector , turbina e relativ pe duca (cica are joc in ax ) , + posibil pompa de motorina + bujiile (acu are 72.000km "reali" ) + ca i-au ruginit usile pe fata , aripa dreapta spate si nu a avut curiozitatea sa se uite sub baghete (o sa ma uit eu intr-o zi ) si cine stie cate si mai cate .
                                Eu am dat bmw-ul ca exemplu ca asta mi-ar placea mie , poate tie iti place un ford focus , o skoda fabia generatie mai veche , un vw golf 4 sau mai stiu eu ce . Ce ziceam eu , sa nu te limitezi "doar la logan" , la cei 3000 de euro . Poti sa iti iei si altceva , si marea majoritate ca intretinere tot acolo bat , doar ca o fie benzina sau poate diesel(la diesel mai scumpe reviziile + riscurile / injectoare , pompa motorina , turbina ) . Tu esti chitit pe diesel ?....

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google