Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m-ai chinuit putin , dar am gasit. de unde stii ca-i aceeasi masina ?

asta din autovit e 1/2008 , cealalta e 8/2007 , in plus in anunt scrie clar - primul proprietar/carte service.
    "Cai verzi pe pereti..."
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• Cu siguranta este aceeasi masina uitati-va la cateva detalii : - amplasarea timbrelor pe geamuri(cele cu LLumar) , inelul acela auriu de pe schimbator se vede in penultima poza de pe autovit si intr-o poza pe DClub si suportii la numar se vede in prima poza de pe DC ca au 2 embleme galbene pe ele... e aceeasi masina.
      I changed her oil , she changed my life
      sigpic

Comment

• Costi-bc, nu e mai bine sa iti gasesti altceva de facut?

Masina de pe autovit este trecuta 2008 pentru ca este de pe finalul lui 2007, adica 2008 ce dracu

Mi-a raspuns acum:

Salut

Aici vad ca avea 105.000 km, ce s-a intamplat?

Acum are 178 de mii reli cu carte service la fiecare 10 mii si facturi cu tot ce s-a schimbat doar la reprez renault., am scris gresit in anunt.
        Last edited by kissfm; 16 April 2013, 22:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu mai usor ar fi fost pentru tine sa te duci sa vezi masina daca ai fi fost interesat?
          dura 2 minute sa-ti dai seama de pe cartea de identitate/certificat , carte service daca e ceea ce cauti. eu pur si simplu puneam o intrebare ...
          ca tine am mai vazut multi. aleg pana culeg ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

ce ziceti de asta ? Arata tare bine insa nu stiu ce hibe au masinile astea in general
            e o competitoare foarte buna a loganului care nu are taxa platita ...
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• La Golf 4 bucsaraia se duce pe drumurile din Romania, de obicei. Motorul ala de 1.6 consuma suficient fara mari performante sportive avand in vedere magarii putere dezvoltati.
              Nu e o masina confortabila la luat gropi.

Pentru niste bani in plus, de la Golf 5 in sus merita sa te uiti acum, in special cu taxa platita.
              Last edited by mr.K; 17 April 2013, 09:38.

Comment

• plus ca nu poti pune mobil1 in el sughite
                fata de rabla din curte ce o am deja niciuna nu e mai buna
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                  @ cezar - Inmatriculata fara taxa.

Romania, Bucuresti (jud. Arges) , numere de vrancea
                  Si te obliga cineva sa o inmatriculezi la politie?
                  Are numere?
                  Perfect, atunci merge asa.

Comment

• Costi-bc, nu e mai bine sa iti gasesti altceva de facut?

Masina de pe autovit este trecuta 2008 pentru ca este de pe finalul lui 2007, adica 2008 ce dracu

Mi-a raspuns acum:

Citat:
                    Salut

Aici vad ca avea 105.000 km, ce s-a intamplat?

Acum are 178 de mii reli cu carte service la fiecare 10 mii si facturi cu tot ce s-a schimbat doar la reprez renault., am scris gresit in anunt.
                    Si a gresit taman in anuntul ala de vanzare al masinii, humhum.

De 2 ori am vrut sa ma duc dupa masina asta acum aproape 2 ani, pe-atunci avea vreo 111 k sau 121 k. De-abia ce-i schimbase amortizoare ori ceva de genu'.
                    Ea este foarte misto, am cautat culoarea asta la acea vreme dar era numai a lui si m-am mai intalnit cu inca unu in Bucuresti care scria in anunt ca are cand 45 k cand 54 k si fo' 105 cp, numai ca masina era in 5 trepte, 85 cp si cica resoftata si are el scris pe O foaie 105 cp.

Jantele lui sunt foarte misto, imi plac.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Extra-full sa moare mama http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C28821323.html
                      sigpic

Comment

• sa nu te trezesti cu ea euro 4 !
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• Originally posted by Teo21Din View Post
                          Aia nici la duJmani nu o recomand, se strica stand!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• Faceam putina caterinca masina aia nu as cumpara-o nici sa raman cu bicla toata viata Da , e euro4 , 2.0 teddy , vanduta de samsar si mai e si de AG pe deasupra => cocktail molotov
                            sigpic

Comment

• http://www.autovit.ro/fiat-grande-punto-C28754104.html motor foarte bun si fiabil , consum mic . din punctul meu de vedere ar merita 5500 .
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Rulaj-1509 km. A fost masina de expozitie?
                                Eu nu stiu de ce unii oameni isi mai cumpara masina, cand e evident ca de 2 ori pe an pot inchiria o masina pentru cateva zile si ies mai ieftin.

Una de asta pe benzina devine o varianta pentru familisti.
                                Last edited by mr.K; 21 April 2013, 14:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google