Originally posted by ROY
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Un model VW care nu arata atat de banal precum celelalte din gama si cu un interior foarte placut.
*incercati sa evitati pe cat posibil, sa cititi descrierea facuta de samsar.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Ce vorbesti mai nene, e misto masina dar
1 n-as da atatia bani pe un sh, oricum bagi bani in ea macar sa fie ieftina
2 daca are si asta fiabilitatea passatului ... cu injectoare si pompe de motorina schimbate ca pe ciorapi imbibati in muci (vorba sherpariei) nu merita atatia baniDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
adevarul ie ca masina a fost misto la vremea iei, si inca ieste o varianta de luat in calcul in cazul in care vrei un harb sa cari cartofi cu ia
plus ca ie misto ca ie adusa de iel din belgia ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
MASINA IE FULL FULL ....
Din pacate e Euro 3 si la 2000 cc te indoaie si intretaie timbrul de mediu, daca nu o sa mai poti circula cu numere de Bulgarica.
TAXA DE MEDIU A FOST PLATITA
In rest, o masina ok, ii da ceata din orice pozitie oricarui Logan 1.5 dci nou.
Comment
-
hai ma nea k, cum sa-i dea ceata ?
pai in aia n-am curaj sa merg nici cu 110 la ora ca io stiu cum reactioneaza cand calc frana mai sanatos ca sa ma opresc ?
aia noua a costat peste douajdamii de dolari pe vremea aia, deci dublul loganului nou, daca ar fi sa zicem
vorba lu` asta micu, faci plinul de motorina si de ulei in acelasi timpDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Am una la munca, un fel de masina de schimb pentru cine o are blocata pe aia de baza in service.
600k la bord si nu consuma ulei. Doar niste probleme cu turbina, care cupla cand voia ea. A fost problema electrica.
pai in aia n-am curaj sa merg nici cu 110 la ora ca io stiu cum reactioneaza cand calc frana mai sanatos ca sa ma opresc ?
Pai la Logan cand treci de 140/h, strangi bine din posterior, daca bate vantul in diagonala.Last edited by mr.K; 21 May 2013, 14:03.
Comment
Comment