Comatic 1.6 16 volti e euro 4 nu 3 si taxa pana in 1000 de coco
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Cromatic
Motor noua Dacia Logan 1.6 16V 105 CP (K4M)
- Capacitate cilindrică (cmc): 1598
- Cutie de viteze: 5M
- Putere maximă (CP@RPM): 105@5750
- Cuplu maxim (NM@RPM): 148@3750
- Viteza maximă (km/h): 183
- Acceleraţie 0-100km/h (s): 10,2
- Carburant: benzină
- Standard emisie noxe: Euro 4
- Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 9,2/5.9/7.1
- Emisii CO2 (g/km): 170
Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Last edited by mr.K; 13 June 2013, 09:28.
Comment
-
Nu as da Statului Roman, 800 de lei impozit anual, nici batut cu sapca uda. Mai ales cand, pentru 200 cm^3 in minus, platesti o suta si ceva de lei.
@Cezar: nu cunosc f. bine detaliile exterioare ale Smartului, ca sa intuiesc perioada de fabricatie. Asadar, te cred pe cuvant si o sa fiu mai atent data viitoare. Chiar mi se parea un pret extrem de bun, daca era fabricata in 2007.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Ce ziceti de oferta asta cu 4100: http://www.autovit.ro/dacia-logan-C29418054.html
Cred ca trebe sa mai pun 500 de euro ca s-o aduc la "normal" pt ca ceea ce a facut asta numai tunning nu se cheama
Comment
-
Asta are "Lunch Control" )
E bine ca-ti controleaza pranzul. Poate nu te lasa sa mananci exagerat de mult
Cum vi se pare Seatul asta?
Last edited by alexgrasu; 17 June 2013, 15:30.sigpic
Comment
-
dincolo de faptut ca proprietarul bmw-ului e un prost si ca a fost tinuta in mediu salin, la mare (ceea ce afecteaza tabla), masina arata foarte bine. eu, totusi, am o problema cu portierele lambo. as reveni la normal. dar masina arata belea. e chiar de bun gust, nu prea ai de umblat la ea.
Leonul mi se pare putin cam scump. n-arata rau.
Comment
-
M3-ul e al unui coleg de forum care vroia sa puna motor de clio rs pe al sau logan (sau pe Dachiia' Club) . Seat Leon 1M a avut un coleg de-al tatalui meu de la servici , din 2005 , 1.6 luat de nou (0km) si numai probleme a avut cu el (ba electrica , pa motorul ) si mai mult la reprezentanta a stat masina , dar ca si la logan , depinde si de noroc .
Comment
Comment