Mi-as lua Hyundai i40 sau honda accord , toyota , kia , etc daca as tine-o macar5 ani. Inca mai ai 5-6 ani garantie. Scumpa? E masina noua! Uite-te la vag 2012 , pret de nou similar. Te sperii. Nu-mi iau masina pentru semnul de fitze de pe volan ca multi melteni.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
As vrea sa-mi dau si eu cu parerea despre ford focus, avand in posesie unul motorizat 1.6, cocosat, modelul cu moaca facelistuita:
Pro:
- motorul ce raspunde foarte bine la accelaratie
- puterea suficienta
- consumul ok
- stabilitate foarte buna
- intretinere ieftina
- servo-directia buna
- suspensie ok pentru drumurile noastre
- portbagaj incapator pentru o cocosata
- tapiterie de buna calitate (nu da semne de uzura)
- frane foarte bune pentru categoria asta de masina
Contra
- materiale proaste
- un aspect interior mult inferior exteriorului
- scaune cam moi, fara sustinere laterala (imi pare inacceptabil pentru o masina ce se tine atat de bine pe drumuri virajate)
- nu intra bine in R la rece, se mai lasa dupa ce se incalzeste
- cutia nu e chiar cea mai stralucita, insa nici cea mai proasta
- lipsa de putere pe ture mari (mie asa imi da senzatia)
Una peste alta este o masina de talie mediocra foarte buna. Nu e o masina premium, nici n-are pretentii ca ar putea fi, nici masina low-cost. Este la mijloc si isi face treaba foarte bine.
Pro Skoda: interior mult mai prietenos, portbagaj imens, cutie de viteze mult mai buna si garda la sol mai adecvata pentru drumurile noastre.
Contra: n-am prea gasit, poate doar aspectul exterior ce e cam fad.
Asta da: http://www.autovit.ro/honda-accord-C30617125.html
Asta nu: http://www.autovit.ro/honda-accord-C30518305.html
Comment
-
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...t=TWO_OR_THREE masina ieftina si buna, ieftin de intretinut, consum de scuter... M-am plimbat in ultima vreme foarte mult cu una din-asta. Asta arata foarte bine, mai ales pe culoarea neagra... Versiunea cu 4 usi e oribila.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Cica mai au probleme cu airbagurile , cu mufe/senzori . Ba bordul se aprinde ca un pom de craciun , ba cu esp-u . Unii au probleme cu stopurile (stop frana, ceata , ceva similar logan ) . Altii cu stilo se plang de stergatorul de la luneta ca nu merge , desti totul e in regula . Chestii dastea . De rugina pana acu nu am vazut/auzit pe nimeni .
Chiar ma amuza o chestie , la bunicii mei este la cineva intr-o curte un stilo dezmembrat (caroseria ) si este albastru metalizat . Din masina a ramas doar "carcasa" si sta in ploaie/vant/zapada de 4-5 ani lejer , si nici pic de rugina .
Comment
-
+1 in legatura cu nr de km.
La acesti bani gasesti un nr de km minim 170.000. Dar, daca masina este ok, si daca ii poti afla un istoric, isi merita banii.
Mai este de intrebat de taxa, fiind euro 4, iar la 143 emiisii co2 cred ca taxa se invarte undeva la 1000 de euros.
La 11.400 te bati cu un E90/2009/euro5 (unde taxa cred ca atinge maxim 80 de euros) mai in doagele lui.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Posthabar nu ai ce vorbesti! se fac afara cate 50-100.000/an lejer! acolo sunt strazi/sosele/autostrazi nu jucarie (mergi de placere si in siguranta)! la noi sunt poteci (pline de carute, gropi, maidanezi, tembeli la volan, etc)! ca sa nu mai zic ca strabat toata europa pe autostrazi din finlanda pana-n fundu` Italiei ori Portugalia si de la vest la est pana-n Ro unde treaba se impute! Alea-s masini serioase (pilot automat, confort, putere, siguranta, etc) ...nu logan! Crezi ca isi ia cineva a6 sa mearga la piata in Paris/Dortmund ori Viena?
Si dupa cum a mentionat si darksid...
Originally posted by darksid3 View PostO masina cu 300.000 km din Occident, poate sa aiba acelasi numar de ore de functionare, cat o masina cu 100.000 km prin Romania, datorita infrastructurii. Nu mai pun la socoteala gropile, canalele fara capace, liniile de tramvai, combustibilii prosti, etc
Comment
-
Il sunasem pe unu intr-o zi, din Pitesti, samsar omu', stiam unde sun.
I-am spus asa, auzi, m-am plictisit, spune-mi ce km are, ce e de facut la ea, bate troncane...etc.
L-a luat rasul si-mi spune, trebuie sa-i schimbi parbrizul, masina are 205.000 km, cartea service nu este a ei , nu bate, nu troncane, merge bine, arata bine ext/int, a fost atinsa pe spate, nu rau, fara stalp indoit, etc etc.
Il intreb, imi dai si cheia sa merg la reprezentanta?
El, da, ti-o dau, dar vezi ca are tot 125.000 km scrisi .
Pluseaza si-mi spune, trebuie sa-i faci o revizie ca nu stiu ce ulei are in ea.
Trebuie rabdare multa, multa pana gasesti ori un samsar care sa nu te pacaleasca in ultimul hal, ori pana ti se iveste o super oportunitate.9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment