Ai dreptate...e un Ambiance cu servodirectie. Acum, nu mai stiu cum le catalogheaza Dacia, in functie de echipari.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT cat de frumoase pot fi masinile asteaPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostVa trebui sa fac un test drive ceva pe 1.6 tdi cr... ca sa vad cum sta treaba Costica!
am avut 2.0 tdi 140cp si cred ca se simte ceva diferenta inte cel doua motoare!
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostTrecerea de pe 2TDI PD pe 1,6TDI CR va fi mai mult decat dezamagitoare(daca vorbim de aceeasi masina - Skoda Octavia). Doar sa te bucuri ca distributia se schimba la 210.000Km. si de un consum bun in rest numai dezamagire...
Am mers azi cu un 1.6 tdi cr...din 2009 (nu eu am condus) si se misca bine de tot...mi-a lasat o impresie buna spre foarte buna (tot octavia)! Cromatic, puterea aia in plus era buna in depasiri si alte manevre in afara orasului...in oras era inutila!
daca gasesc un 2.0 de 110 sau 140 cp E5 ma agat de el...dar sunt cam rare!Last edited by jonnie007; 20 September 2013, 17:57.Keep walking...
Comment
-
-
Comment