If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu se poate sa ai aceeasi unitate centrala ca o masina de clasa medie in finisari.
De altfel, maseratti este o masina foarte ciudata:
- nici calitate
- nici fiabilitate
- doar un motor ce suna bine
Din punctul meu de vedere, este o mega rabla.
La asta ma uitam si eu, mi se pareau cam urate butoanele de pe consola. Mie imi place per ansamblu masina, dar la banii aia gasesc altele mai "alii dreaq"
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Sa vezi senzatie de ieftin cand stai in ea. Doar pielea e de soi.
Restul, parca sunt imprumutate de pe la alte masini.
De fapt, am si gasit dovada Are acelasi furnizor ca Citroen. Nici macar nu s-au sinchisit sa puna unul de o calitate mai buna. L-au lasat dracului asa, mizerabil.
Aaaa, am condus ieri mai mult timp un S classe si m-am indragostit. S500. Geniala masina.
Bre intunecatule, mie chiar nu-mi place CL-ul ala. Nu e nici masina sport, nu e nici de lux. Suna ca una sport, arata ca una aproape sport. Daca vreau coupe, imi iau ceva creat special. Motorizate V8 - doar americane, motoare mai mici - europene.
Imi place tare mult S 500. Are motor V8 si e chiar ok. Merge suficient de rapid, insa este ceea ce Mercedes stie sa faca: masini confortabile si luxoase.
A, sa nu uit: consumul mediu in oras pentru hardughia respectiva era de 15. Asta in conditiile in care are un motor de 5000 cmc si 400 de cai
Viteza medie era de 23 km/h.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment