If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bag mana-n foc ca a fost taxi , scoala de soferi , sau pe firma si poate nici km nu-s reali.
stii cate incep sa cada in km aia sau imediat dupa ce-o cumperi ? taxa neplatita , tabla varza , motor la fel , restul inclusiv cutie , accesorii , caseta de directie , lonjeroane , usi , etc cum vrea Dumnezeu ...
faruri schimbate , lufturi "la greu" si in fata si in spate , scaunele fata diferite , schimbator schimbat , volan imbracat , pedale inlocuite ... asa dintr-o privire.
Trebuie sa fii "plecat" sa o cumperi , sau macar sa te duci s-o vezi . Sau poate va place ciuningul ...
A mea la 273.000 km arata mult mult mai bine stock , fara sa ma laud ca n-o vand.
Last edited by Costi-bc; 30 September 2013, 02:43.
PCH eu cand merg cu masina , nu merg cu numarul de kilometrii pe care ii are sau cu anul de fabricatie . La o prima vedere mi s-a parut interesanta masina . Mergeam pe urmatoarea idee , ce taximetrist/instructor auto cumpara un logan sa il foloseasca pentru taxi/scoala si ii face "ciuning"...
Samsar sa fii , trebuie sa fii prost sa investesti intr-o masina si sa iesi in pierdere.Ciuningul inseamna bani care nu ii mai recuperezi....
Daca mecanic masina nu are probleme , de tabla pot sa spun ca e "cancan" . A mea e 2009 si are rugina de la mama ei ' . Ce poate sa ma sperie la un 2005 ? Aripile spate ? Usile ? Capota ? Podeaua , pragurile ?
Deja sunt care s-au apucat de reparatii la logan , pe partea de tinichigerie , cum faceam odata la 1310 (cu taiat/antifon/grund etc... ) , asa ca tabla de romania nu mai este o surpriza .
La 1900 imi iau Pemfeu e36/e34 , nu trebuie sa iau neaparat GoLogan.
Este gresita logica ? Masina ma duce din A in B. Atat timp cat tehnic/optic este in regula , nu ma intereseaza ca este din 45' toamna . Merg cu masina , nu cu anul ei de fabricatie sau cu kilometrii pe care ii are .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment