masina aia e deja caruta! de fapt caruta e mai sigura...te duci din a in b cu 3 bice` pe spinare!
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Nimeni View PostEste gresita logica ? Masina ma duce din A in B. Atat timp cat tehnic/optic este in regula , nu ma intereseaza ca este din 45' toamna . Merg cu masina , nu cu anul ei de fabricatie sau cu kilometrii pe care ii are .
Comment
-
Daca e masina intretinuta nu ar trebui sa aiba mari probleme. Mie mi se pare ca are si schimbatorul scurtat, nu stau samsarii sa scurteze schimbatorul, poate e unic proprietar, poate nu e samsar. Si masina lui alexspeed are o gramada de kilometrii, daca o pune la vanzare si nu stiti ca e a lui sigur ati zice la fel, ca are lufturi cand defapt loganul are luft din fabrica, ca are volanul schimbat etc etc
Comment
-
Originally posted by ionescu liviu View Post...poate e unic proprietar... ...loganul are luft din fabrica...
"Istoric:fara accident"
aia e clar masina tavalita si la propriu si la figurat.
poate are lufturi de la primul proprietar , ca din fabrica nu ar cumpara-o nimeni asa.. si faruri schimbate asa de amorul artei cu chinezarii de 2 lei. macar daca punea faruri ciuning ca sa nu-mi fac o impresie gresita ca le-a facut tandari pe alea originale. si scaune tot de logan a pus. care-i faza ? ii era lene sa le spele ? si volan tot de dacia. pune-i macar de 1300 ca sa fie altfel ca asta-i ideea ciuningului...
si daca vad un cazan si-mi dau cu parerea despre el poate fi si a lui basescu ca tot cazan e si tot asa i-as zice.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Last edited by mr.K; 1 October 2013, 14:05.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDoar ca ala e gata tunat.
Din acelasi grup cu Loganul.
http://www.autovit.ro/nissan-almera-C30726336.html
Nu pricep cum de a platit taxa... desi zice ca e primul proprietar din 2007!
De fapt peste 90% din ce gasim pe autovit e cu prim proprietar...in realitate procentul e serios sub 50% !Keep walking...
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostNu pricep cum de a platit taxa... desi zice ca e primul proprietar din 2007!
De fapt peste 90% din ce gasim pe autovit e cu prim proprietar...in realitate procentul e serios sub 50% !
Comment
Comment