Originally posted by Cromatic
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Probabil.
Eu ii inteleg pe cei care cumpara Logan 2 cu 1.2 16V, ca nu mai ai decat 0.9 tce si poate nu doresti motorul ala.
Nu i-am inteles pe cei care au Logan 1 1.2 16V, cand erau mai multe alternative cu motor aspirat .
taxa e 630 euro
La 1.4 euro 3 se duce in 1500 de euro.
Dat de ce sa ne cotrazicem noi aici? Da tu aia 630 de euro timbrul de mediu si cumpara Laguna.Last edited by mr.K; 3 November 2013, 20:40.
Comment
-
Acceleraţia electronică de la loganul 1.2 ph2 e absolut cretină, nu ştiu cum e la noul logan. Nu ştiu ce au făcut ăştia cu ea că eu am condus motorul ăsta pe un renault modus şi cred că era pe cablu, mergea foarte bine, mai sprinten la plecare decât 1.4, în schimb 1.2-ul de pe logan e un calvar. Opreşti motorul în draci, sau îl turezi prea mult. Sau stai concentrat ca chirugul când pleci de pe loc ca să îţi iasă cât de cât bine plecarea (normală), şi tot nu prea îţi iese. Orice ar zice vreun posesor, efectiv nu poţi pleca cu el normal şi lin de pe loc cum pleci cu un motor normal. Ori pleci în forţă, ori pleci la pas de melc de freci ambreiajul o grămadă ca să nu opreşti motorul.
Culmea că sora mea conduce aşa ceva şi cică s-a obişnuit... Dar când pleacă cu ea de pe loc turează motorul "vruuum, vruuuum, vruuuuuuuum", aşa, pe reprize. , cu motorul ăla termini ambreiajul. Când pleci de pe loc ori apeşi cât apeşi acceleraţia şi se turează la 1500 unde are cuplu inexistent, ori mai apeşi 2 mm acceleraţia şi se duce naiba la 2800. Pur şi simplu şi-au bătut joc.
E plin autovitul de logan 2 1.2, cred că mulţi de-asta îl dau. Şi eu l-aş da, nu aş suporta să merg cu el zilnic, îmi pare rău pt cei care trebuie să facă asta.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostTe inseli amarnic , e model de caroserie 1300. Emblema pusa in spate e de la alta masina.
Comment
-
Lasand la o parte dezbaterile ca e 1310 sau 1300 (eu as zice 1310, 1300 e modelul mai vechi), de ce naiba ai mai cumpara o astfel de masina???
Edit: frumoasa Alfa 159, nimic de zis. Pe mine ma atrage modelul, dintotdeauna m-a atras dar incerc sa ma feresc de Alfa oarecum, dupa tot ce am auzit despre marca.Last edited by Sifredi; 3 November 2013, 23:30.
Comment
-
Lasand la o parte dezbaterile ca e 1310 sau 1300 (eu as zice 1310, 1300 e modelul mai vechi), de ce naiba ai mai cumpara o astfel de masina???
Intrebarea mea e: de ce ai plati mai mult de cateva sute de euro pe o asa masina, indiferent de starea ei?
La masina asta imi place aproape totul, cu exceptia perioadei cand trebuie sa mergi la service. Acum, fiecare cu norocul lui.Last edited by mr.K; 3 November 2013, 23:36.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostPresupunem ca sunt colectionari care n-au bani de Enzo si Countach.
Intrebarea mea e: de ce ai plati mai mult de cateva sute de euro pe o asa masina, indiferent de starea ei?
La masina asta imi place aproape totul, cu exceptia perioadei cand trebuie sa mergi la service. Acum, fiecare cu norocul lui.
Comment
Comment