If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va e frică degeaba. E un model superb, fiabil, închegat. As lua cu ochii închiși un 159.
p.s. bine ca nu va e frica de Renault
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Pai de Alfa imi e mai putin frica decat imi este de Renault. Cand ajungi la service cu Alfa, te poti consola macar ca arata mult mai bine decat va arata vreodata un Renault.
Cei care detin Alfa, cred ca mai au si a 2-a masina.
Nu esti obligat sa o servisezi la auto italia Nu stiu daca stiti, dar Alfa a angajat un director/inginer de la BMW pentru a "coace" modelul 159.
Problemele de fiabilitate pentru marca italiana par sa fie pe un capitol incheiat, gama 159 fiind primul model lansat sub conducerea lui Karl-Heinz Kalbfell, fost angajat al grupului BMW.
Multe din dotarile de pe E90 apar si pe 159 (clima asemanatoare, microfonul pentru bluetooth, asemanator cu cel din E90, se conduce asemanator cu un E90, sunt curios cati dintre voi au condus masina asta).
Nu mai traiti cu preconceptii!
A venit un INGINER DE LA BMW si a rezolvat TOT Ai dreacu' nemti
Alfa si-a revenit mult mai ales dupa 156... 159 mi se pare foarte reusita si la aspect no comment Cele mai mari probleme erau de electrica inainte.
Normal, doar a fost desenata de Walter da Silva iar dupa aia a sarit gardu' la VW. Grila de la Audi este grila de la Alfa putin modificata in partea de jos si la o alta scara .
din punctul meu de vedere smart de 2 nu merita. din cauza motorului si a cutiei. are grave erori de proiectare (defapt solutiile constructive nu-s reusite). de exemplu uleiul se schimba doar pe sus pe la buson sau joja. cutia e cea mai proasta automata (parere personala) si in plus nu consuma foarte putin cum ar trebui. daca te duci intr-un service la intamplare cu orice problema te refuza elegant (sau mai putin) pentru ca se feresc de ciudatenia asta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment