7 centi sunt cu tva sau fara?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Fiind acciza, e fara TVA si va intra in baza de calcul a TVA.
Asa ca, ia neamule scuterul!
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Cica preparat pentru circuit. La 49 cc. Cred ca prepararea inseamna abtibildul cu numarul 46 a lui Rossi.
Cine stie, ce consum urban are masina asta de tuns iarba?Last edited by mr.K; 18 November 2013, 17:01.
Comment
-
rahatul ala costa ca intretinere mai mult decat un logan pe gepele ...
tare mi-e ca va sari pretul in aer si la gaz, s-a liberalizat piata, benzina se scumpeste, motorina asemenea si-atunci sa vezi marlanii cum ridica preturile ca romanul e fudul, doar n-o lasa masina acasa ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Rad acum, sa vad peste cativa ani daca mai rad(em) sau umplem orasele cu asa ceva.
Acum e periculos sa circuli cu asa ceva, pentru ca soefrii autoturismelor nu te baga in seama. Cand nu vor mai fi prea multe masini pe strada, o sa fie la noi ca in Indonezia.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostFiind acciza, e fara TVA si va intra in baza de calcul a TVA.
Asa ca, ia neamule scuterul!
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Cica preparat pentru circuit. La 49 cc. Cred ca prepararea inseamna abtibildul cu numarul 46 a lui Rossi.
Cine stie, ce consum urban are masina asta de tuns iarba?
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostLegea este cat se poate de clara, doar ca unora le place sa se faca victime si sa viseze urat noaptea.
Pt Ndl, ca nu intelege: tu ai obligatii fata de 2 instituii ale statului: fisc si inmatriculari.
Eu pot lua oricate amenzi, atata timp cat masina se afla in posesia mea.
Dupa ce nu se mai afla in posesia mea, toate atributele respectivlului auto, de la plata impozitelor, amenzilor, s.a.m.d. cad in ograda noului proprietar.
Alta treaba: arata-mi articolul de lege unde se stipuleaza cum ca tu ai obligatii fiscale de rezultat, chiar daca ai vandut masina, si chiar daca ai declarat vanzarea ei!
Revenind: Alaturi de clasa S este una dintre cele mai frumoase masini de serie din Europa(in opinia mea):
Comment
-
Seamana cam mult cu xf din fata ..dar oricum super masina.Dupa ce au incetat sa produca Maybachul parerea mea este ca singurele limuzine la categoria high level a ramas Rollsul si asta
Chiar azi am vazut una gri in Craiova..deci lux suprem sau ce ?Last edited by Allyn_y; 18 November 2013, 21:12.
Comment
-
Inainte mai puteai sa pui o piesa de Ford cand se strica Jaguarul.
Acum sunt la Tata parca. De unde mai faci rost de piese ieftine?
Cat despre amenzi, voua va explica colegul NDL o situatie concreta si ii dati inainte cu teoria. In aceeasi situatie ca el sunt alte zeci de mii de fosti proprietari de masini. Tare.
Cotractele astea de vanzare auto intre 2 persoane fizice sunt semnate pe capota masinii. Ma mir ca iti radiaza fiscal masina pe baza lui. Inainte la fisc mergeai cu certificatul de radiere de la politie, ca sa radiezi fiscal masina. Acum, e pe dos.
Cred ca cine vinde o masina trebuie sa verifice dupa o luna daca rabla e inca pe numele lui. Daca este, sa-l sune pe cumparator si sa-l anunte ca daca nu o radiaza a 2-a zi, o declara furata si spune ca acel cotract e fals. Scurt si la obiect.Last edited by mr.K; 18 November 2013, 21:22.
Comment
-
-
Sigura tara unde Jaguar inseama ceva, e Marea Britanie. Anii de glorie s-au terminat cu E Type.
Ai vrea tu un Xj220 cu volan pe dreapta. Aia a fost ultima lor supermasina. Restul, Ford stie ce au fost.
Mai bine asa ceva.
Last edited by mr.K; 18 November 2013, 21:35.
Comment
Comment