Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • http://mercador.ro/i/oferta/dacia-sa...ode=9831d45e3d Asta ar merita daca mai lasa ceva din pret? Eventual sa-i dau a ,ea plus diferenta. Cica a fost lovita usor fata. As testa-o oricum la reprezentanta.
    Last edited by L3on_rgby; 29 November 2013, 16:27.

    Comment


    • intre masina asta http://www.autovit.ro/ford-focus-C31327500.html si asta http://www.autovit.ro/opel-vectra-C31288766.html , voi ce ati alege?le-am testat pe ambele,masinile sunt ok, proprietarii la fel.multumesc

      Comment


      • Focus fara sa clipesc.

        Comment


        • Daca zici ca ai testat-o si e in regula, cu siguranta Vectra Daca ar fi pus si poze cu interiorul, sa ne dam seama un pic de dotari.
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

          Comment


          • Daca te intereseaza consumul mergi pe ford.

            Comment


            • Eu as alege Ford-ul.....

              Masina rafinata :
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

              Comment


              • intre masina asta http://www.autovit.ro/ford-focus-C31327500.html si asta http://www.autovit.ro/opel-vectra-C31288766.html , voi ce ati alege?le-am testat pe ambele,masinile sunt ok, proprietarii la fel.multumesc

                N-ai ce sa compari... una e ditamai limuzina, cealalta un simplu hatchback . Daca zici ca le-ai testat fara discutie Opel Vectra .
                Last edited by Allyn_y; 29 November 2013, 23:45.

                Comment


                • http://mercador.ro/i/oferta/sandero-...ode=65d952f068. De asta ce spuneti? Daca mai lasa din pret pare ok. I-as da jos abtibildul de pe hayon si i-as pune folii si gpl.

                  Comment


                  • Originally posted by petrutzmarian View Post
                    intre masina asta http://www.autovit.ro/ford-focus-C31327500.html si asta http://www.autovit.ro/opel-vectra-C31288766.html , voi ce ati alege?le-am testat pe ambele,masinile sunt ok, proprietarii la fel.multumesc
                    daca nu ai nevoie neaparata de spatiul oferit de vectra ia focusul fara sa clipesti. motoarele de 1.9 de opel au probleme mari. nu recomand nimanui.

                    @ leon - aia ultima pare cea mai ok. modelul e fara proiectoare si cu ac ? si scaunul fata sofer pare foarte uzat pentru kilometrii aia... poate era "cu greutate" soferul ...
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

                    Comment


                    • M-a mirat si pe mine ca e fara proiectoare. A fost lovita oare sau nu a avut? Alyn, trebuie sa te gandesti intai daca vrei hatchback sau sedan si apoi sa alegi modelul. Eu vreau musai hatchback deoarece e mai practic.
                      Last edited by L3on_rgby; 30 November 2013, 05:32.

                      Comment


                      • poate se pricepe cineva mai bine...
                        si e de verificat daca are cauciucurile originale (si uzura lor) + discurile si placutele originale. cred ca-s masluiti km si are cam 40-50.000 dar nu a mai facut reviziile la reprezentanta.
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • Nu a scris nici de garantie. Am sa sun maine sa intreb. Am pus in posturile trecute link cu una visinie cu gpl din fabrica, da si aia a fost lovita usor. Chiar nu gasesc un sandero bun? Cum pot afla daca is placutele si discurile originale? Dar cauciucurile?
                          Last edited by L3on_rgby; 30 November 2013, 05:40.

                          Comment


                          • referitor la vectra, interiorul e ok, adica curat , si fara rupturi.singurul lucru care imi da de gandit la vectra este ca in portbagaj avea umezeala ( ma gandesc sa nu ii intre apa).iar legat de dotari, vectra este cu mult peste, clima automata, 6 trepte, etc. ma gandesc ca la vectra este un consum mai bun ( desi fordul avea consum afisat 6.1 l/100), dar si taxele mai mari.urmeaza sapt care vine sa ma hotarasc.vectra are atat bara fata cat si bara spate schimbata, precum si fordul care recent a schimbat bara fata si aripa fata dreapta ( incidentul a fost recent iar proprietarul mi-a trimis poze cu masina atinsa).va multumesc

                            Comment


                            • Originally posted by L3on_rgby View Post
                              Nu a scris nici de garantie. Am sa sun maine sa intreb. Am pus in posturile trecute link cu una visinie cu gpl din fabrica, da si aia a fost lovita usor. Chiar nu gasesc un sandero bun? Cum pot afla daca is placutele si discurile originale? Dar cauciucurile?
                              La ce masina cauti tu, adica destul de recenta si cu putini km, sa te uiti la cauciucuri ca ar trebui sa le aiba pe cele originale. Adica la sub 50.000 km ar trebui. Eu am luat un mcv cu 58.000 km si avea kormoranurile din fabrica destul de tocite. Te uiti la DOT, sunt 3 sau de regula patru cifre, primele 2 sunt saptamana din an si ultimele doua anul. Vezi ca la unele cauciucuri dot-ul e trecut doar pe o parte, deci daca nu il gasesti mai cauta-l si la alta roata ca depinde cum a nimerit sa fie montat. Cauta-l mult ca il gasaesti, cateodata il gasesti mai greu. Sunt 4 cifre incercuite de regula intr-un chenar. Si de obicei scrie DOT si apoi cifrele. Iar anul de fabricatie ar trebui sa fie din acelasi an cu masina, maxim un an sau doi mai inainte.
                              La frane mai greu sa te uiti si sa iti dai seama, in schimb poti baga degetul prin janta sa verifici ce uzura are discul, dai cu degetul chiar pe marginea lui, ar trebui sa fie putin grad acolo daca are km putini. Verifica la mai multe masini pe care le stii si la care stii de cati km au discurile ca sa iti faci o idee cam despre ce e vorba. Daca e nou discul nu are grad deloc acolo, pe margine, daca are vreo 30.000 km ar trebui sa apara un grad mic. Ca discul se uzeaza ca placuta nu calca pe tot discul, mai ramane pe margine o portiune care nu e tocita de placuta.
                              Daca zice ca nu e lovita uita-te la suruburile aripilor, deschizi capota si vezi acolo suruburile, daca sunt aripile schimbate de obicei vopseaua de pe suruburi s-a luat la colturi atunci cand au fost desfacute. La mine de exemplu chiar se observa asta, ca am aripile schimbate. Banuiesc ca poti vedea si la suruburile de la balamalele usilor chestia asta. Bineinteles ca el poate a vopsit si suruburile dar poate ai noroc si se observa chestia asta, daca e lumina buna afara cand te uiti la masina ar trebui sa se observe chiar daca le-a vopsit el ulterior.
                              Last edited by ionescu liviu; 30 November 2013, 15:05.
                              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

                              Comment


                              • @L3on_rgby
                                M-a mirat si pe mine ca e fara proiectoare. A fost lovita oare sau nu a avut? Alyn, trebuie sa te gandesti intai daca vrei hatchback sau sedan si apoi sa alegi modelul. Eu vreau musai hatchback deoarece e mai practic.

                                Era un reply la postul lui Petrutmarian ...pe mn masinile hatchback nu m-au interesat niciodata din cauza aspectului mai ales dar si al altor dezavantaje precum mirosul din portbagaj care patrunde in habitaclu si haionului care in timp poate crea zgomote..iar un sedan are o eleganta aparte
                                Pentru mine exista doar coupe-uri sau masini sedan : )
                                Last edited by Allyn_y; 30 November 2013, 15:12.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google