If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu sunt curios ce benzinar de 2 l consuma 5 la suta in oras ca un 320d efficient dynamics.... Sa fie BMW sau altceva.
2.0i ED are consum urban, declarat de producator, intre 7.0-7.3 l/100 km. Cu 2 l/100 km mai mult decat dieselul de aceeasi capacitate. Pentru cine priveste problema consumului strict procentual, fara a lua in calcul alte (dez)avantaje, atunci da, din cauza unui consum cu 40% mai mare, motorul pe benzina pierde in fata celui diesel. Altfel...
Eu sunt curios ce benzinar de 2 l consuma 5 la suta in oras ca un 320d efficient dynamics.... Sa fie BMW sau altceva.
Daca cineva iti spune ca are 320d si merge cu ea in Bucuresti (spre exp) consumand 5%, minte de ingheata apele, si ii infasor efficient dynamics-u pe gat .
5% scoti afara, la un 120-130 , si 70-80 in localitati.
Daca ai talpa mai grea, te duce si afara la un 6%. Chiar si mai sus, depinde de tine, cum vrei sa mergi.
din 2001 si numai atatia km?eu tai ceva si arunc la caini.si cu loganul faci in marsarier kilometri aia in atatia ani.doar daca nu o fi vreun cpt de vas sau doctor etc.
kubala,eu as evita motoarele astea de 1.4.Citesc tot felul de aventuri,sa le zic asa,cea mai rea,inlocuirea motorului..sau mai usoare,segmentare..sa nu crezi ca o da de buna..
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment