Originally posted by PCH
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
@myke-sunt multi care fac treaba asta,mai ales ca omul mergea pe dn1 unde se da cu nisip/sare sau alte materii pe carosabil...oricum masina a fost studiat/testata destul de atent inclusiv ridicata pe elevator...daca vroia sa o sa ii dea alta fata masinii ii dadea prima oara o cosmetizare interior,exterior zic eu
Comment
-
Originally posted by PCH View PostIn pestera traiesti? Focus este recunoscut ca cea mai buna compacta, peste Golf, Astra si ce mai e pe acolo...rau e sa ai gandire limitata si mai rau e ca E multi asa in tara asta!
Ca o paranteza, Renault Clio a castigat de 2 ori premiul, in anii 1991 si 2006.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostIn pestera traiesti? Focus este recunoscut ca cea mai buna compacta, peste Golf, Astra si ce mai e pe acolo...rau e sa ai gandire limitata si mai rau e ca E multi asa in tara asta!
http://www.autovit.ro/renault-megane-C31979968.html ->se prezinta destul de bine.sigpic
!
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostOpelul ala era fara AC sau mi se pare mie? Compensa cu trapa?
pch -se pare ca trebuie sa-ti regandesti optiunile de comunicare,nu ma obosesc sa-ti acord atentie
Baieti relax..se pare ca are si el un ford de care incearca sa scape acum trebuie sa-l intelegeti ;
vdmihai-chiar arata frumos masina aceea
Si pe vremea asta parca masinile de genu ar fi mai potrivite
Last edited by Allyn_y; 25 January 2014, 16:56.
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostPCH daca aveai Golf, Golful era cea mai tare masina ever... Stie tot forumul asta, pe 90% din threaduri ai scris ca focusul e cel mai tare... Gata, am prins toti ideea, si daca omul e de parere ca sunt masini mai bune decat marele Focus nu trebuie sa il jignesti, sa il faci limitat si altele, e strict parerea lui... Nu demonstrezi ca esti mai inteligent cu nimic daca jignesti aiurea oamenii, pentru simplul fapt ca nu sunt de acord ca cea mai buna masina din lume e FOCUS !
Asa, săriți cu toții frustratilor, unde am scris eu de masina MEA? Macar nu pun linkuri cu mașini si salivez la ele.
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by PCH; 25 January 2014, 17:21.
Comment
-
Originally posted by bogdan BOG View Post@myke-sunt multi care fac treaba asta,mai ales ca omul mergea pe dn1 unde se da cu nisip/sare sau alte materii pe carosabil...oricum masina a fost studiat/testata destul de atent inclusiv ridicata pe elevator...daca vroia sa o sa ii dea alta fata masinii ii dadea prima oara o cosmetizare interior,exterior zic eu
Dar, multi care fac treaba asta nu sunt, tocmai pentru ca masina are un strat foarte bun de antifon inca din fabrica, si nu e nimeni nebun sa creada ca face o treaba mai buna decat inginerii de acolo. La varsta ei, putea sa mearga si pe lacul sarat, ca nu avea nici pe dracu'.
V-a aburit bine samsaru'.
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostIn Romania multe motoare nu sunt iubite, si 80% din "vorbele" din popor sunt mituri...
S-au vandut putine masini cu 1.6 FSI, se pare ca miturile din popor au fost un factor esential pentru potentialii cumparatori.
Comment
-
Originally posted by vdmihai View Post
http://www.autovit.ro/renault-megane-C31979968.html ->se prezinta destul de bine.
E cea mai buna ! si atat.
Comment
-
@andrei TMT-am mers cu renault megane2,au mai multi prieteni,am citit si la ei pe forum si au destule probleme,insonorizare slaba,motorizari cu probleme,piese scumpe!singura parte buna e pretul de achizitie!ford e mult mai inchegata si mai ok din punctul meu de vedere.daca ar fi sa aleg intre golf5 si focus2 as alege golf
Comment
-
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment