Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Nu stiu cine ar mai da 5,6 k pe un model asa de vechi cand de la 6 mii pleaca modelul celalalt
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Asa de distractie ar merge una ca asta )
Last edited by Allyn_y; 1 February 2014, 13:50.
Comment
-
Last edited by Allyn_y; 1 February 2014, 14:03.
Comment
-
Originally posted by retro 590 View PostIn visele lui o sa ia 12 mii de euro. Poate daca ofera 2 masini ca aia...
http://www.autovit.ro/bmw-320-C31966378.html
fi facuto ala )
Comment
-
Originally posted by OnLyOvY View Postcea din 05 e masina unui vecin defapt a fost a vandut-o acum o sapt pe 4800 si vad deja cine a luat-o a pus-o in 6k dar nu merita ca are ambreiaju pe duca si o suspensia spate....cel putin el asa a dat-o a o
fi facuto ala )
Comment
-
Originally posted by k800 View PostNu stiu de ce am impresia ca la el consumabile inseamna ulei si filtre...daca le-a facut si pe astea....Desigur schimbate acum 3 -4 000 km. Asa se poarta.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View Post
e o struto-camila ?!
Comment
-
Last edited by Allyn_y; 2 February 2014, 00:18.
Comment
-
Comment