nu exclud varianta asta daca mai e programul rabla...o schimb anu asta!
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Sau poate are nevoie de bani.
Daca vreti povesti din categoria ciudatenii - un unchi de-al meu are un passat tdi de vreo 4 ani, l-a scos de cateva ori din garaj. Nu are nici 2000 km. In rest merge cu un logan. Luat de nou, a dat o gramada de bani la vremea respectiva. Asa facuse si cu loganul cu care merge acum, inainte a avut logan pe benzina, a luat logan diesel si l-a pus la munca abia dupa vreo 2-3 ani. Cum ar fi sa isi vanda acum passatul?
Un prieten de-al meu are un volvo 460, din 97, luat de nou de la noi din tara de un unchi de-al sau care ulterior a plecat din tara, de masina a avut grija tatal prietenului meu, acum are ceva kilometrii ca a inceput sa mearga mai mult cu ea, acum are vreo 60.000. Acum 2 ani avea 40.000. De-ar fi sa il vanda nici la pretul pietei nu s-ar vinde, trebuie sa ii dea kilometrii inainte.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostPai cat trebuie sa tii o masina, 15 ani?
Cand banii nu sunt munciti e extrem de usor sa arunci cu vorbe, adica daca o tii 15 ani, ce ? Tata foloseste un opel cumparat nou acum 6 ani cel mult 5-6.000 pe an, de ce sa nu o tina 20 de ani?Last edited by 827sam; 18 February 2014, 15:51.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostPai cat trebuie sa tii o masina, 15 ani?
Nu stiam ca suntem o tara de nababi, sa schimbam masina cumparata de noua la 2 ani. Mai ceva ca nemtalaii, avem valoare!
Ma uitam cu atentie daca n-am intrat pe forumul Ferrari, ca aia schimba masina cand apare un model nou.Last edited by mr.K; 18 February 2014, 16:14.
Comment
-
Asta e din categoria " itri faci revizii la reprezentanta cu piese de origine? Ori esti prost ori nu ai muncit pentru banii aia, pune mana pe cheie si fa-le pe bordura".
Ce griji mai au si unii.... Acu vine vitriol si da medlaii de offtopic.
Luati si cautati pe autovit masini sub 2 ani.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Doar tu stii ce ai vrut sa zici.
Masini sub 2 ani sunt la vanzare tot felul de avioane pentru care posesorii au calculat gresit posibilitatea de a plati ratele.
Mai sunt si masini ieftine, a caror stapani au saracit si mai mult fata de acum 2 ani si nu mai au bani pentru ratele de leasing.
Comment
Comment