De pe tableta nu am vazut diferenta. Poate a fost taiat cauciucul sau masina lovita.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
mie imi pare farul stanga ceva mai matuit! posibil sa fi fost trantita! si e 2007, nu 2008! dezinformare grupa mare! multi deja trec la tara de origine Ro...chiar daca e adusa din F, D, NL sau Tajikistan! s-a cam prins lumea ca astia aduc numai bombe!Keep walking...
Comment
-
Pai cum sa nu aduca bombe ? Daca aduci masina buna , la pret real , km reali , te iau in ras. Nu o cumpara nimeni. Ieftineli cosmetizate cauta romanii ca sa se dea mari in fata vecinilor ce 'bolid' si-au luat .
Care mai au habar cum sta treaba se duc singuri si-si cauta sau cumpara masini noi.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by sorin1983 View Post
Nu orice masina veche devine de colectie, cu valoare in crestere. Trebuie sa mai fi fost si un model deosebit, si mai ales, sa existe putine exemplare. Ori rable de 1100, sunt destule.Last edited by mr.K; 26 February 2014, 10:40.
Comment
-
Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by 827sam View PostPRETUL ESTE CALCULAT CU PROGRAMUL RABLA PERSOANE FIZICE SI TICHETUL ESTE INCLUS IN ACEST PRET.
A fi inclus tichetul in acest pret pentru mine inseamna mai degraba ca pretul e rezultatul : pret intreg-pret tichet RABLA. N-am tichet, tre' sa mai scot bani fata de aia 12.490 euro.
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View PostPai cum sa nu aduca bombe ? Daca aduci masina buna , la pret real , km reali , te iau in ras. Nu o cumpara nimeni. Ieftineli cosmetizate cauta romanii ca sa se dea mari in fata vecinilor ce 'bolid' si-au luat .
Care mai au habar cum sta treaba se duc singuri si-si cauta sau cumpara masini noi.
Mai e o viziune: ai bani de masina noua, dar vrei sa cumperi un SH de 2-3 ani pentru a nu pierde devalorizarea din acesti 2-3 ani. Ai evident si dezavantajele unui SH: nu te besi primul in ea, are km facuti, etc.
Daca mergi pe masini echipate si peste medie ca pret, dealeri mari, riscul sa iei tzeapa scade considerabil.
Care e diferenta intre clasa compacta si cea medie d.p.d.v. al confortului la volan? Ma refer la ergonomie si silentiozitate la viteze de 150-180km/h, nu la putere.
Aici comparatia e strict: focus vs. mondeo, golf vs. passat, astra vs. insignia, c4 vs. c5, octavia vs. superb, etc.
Comment
Comment