If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu exista masina perfecta ? Pana acum din toate posturile tale referitoare la masini,ai reusit sa ma convingi ca Focusul este o masina PERFECTA !
Este o masina excelenta, incomparabila cu gama Dacia-Reno. Manevrabilitate si stabilitate deosebite, o placere sa o conduci! Iar la banii pe care ii dai pe dânsa....sunt curios cum se comporta Focus 3. De Octavia si Golf m-am convins
In bugetul tau, gasesti Opel Corsa decent, atat in 2 cat si in 4 usi, diesel mai alergat, benzina mai ok. Oricum, sunt masini bune, fiabile, consum mic si fara prea multe bube fiind relativ simple, asemenea Loganului.
Eu nu stiu cum poti sa te gandesti ca in anul 2014 sa-ti iei Matiz, sincer ma depaseste, comparand Corsa cu Matizul e ca Loganul vs Dacia 1310.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Motorul e fiabil, tine multi km, are volanta simpla, cu relativ putini bani schimbi bucsaraie, pivoti, capete de bara (daca e nevoie).
Dezavantajul e ca daca o cumperi, cam ramai pe viata cu ea.
la banii aia m-as uita doar la corsa diesel, parere personala
panda e extrem de mic, in portbagaj nu intra nici 2 sacose pline de la cora
kalos iese total din discutie
la corsa pe benzina nu prea m-as baga, mananca mult si au ceva probleme pe la cutiile de viteze
mai ramane focusul care pare de pe vremea bunicului
Fordul are un motor generatie veche, masina grea ==> consum destul de maricel.
Panda nu e o masina mica, ci extrem de mica.
Kalos, masini foarte firave, cu destul de multe bube, cunosc vreo 2 proprietari care-si blestemau zilele, probleme la amortizoare, caseta de directie, etc.
Despre Corsa ti-am spus parerea mea, totusi te-as sfatuii sa te orientezi spre benzinar, sunt mai putin alergate, si oricum consuma putin. La diesel poti sa te lovesti de problemele specifice(injectie, turbina etc) la benzina nu prea are ce sa se intample, e un motor simplu.
Focusul ala nu consuma mai mult decat 1.2, 1.4 sau 1.6 din gama Logan, nu consuma mai mult decat 1.4 16v de pe Skoda sau Opel, nu consuna mai mult decat 1.6 de la VAG.
Plus ca este fiabil.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Motorul e fiabil, tine multi km, are volanta simpla, cu relativ putini bani schimbi bucsaraie, pivoti, capete de bara (daca e nevoie).
Dezavantajul e ca daca o cumperi, cam ramai pe viata cu ea.
Cam vreau sa exclud dieselurile, mai toti cunoscutii au avut probleme cu dieselurile(symbol 1.5dci, logan 1.5dci, opel astra 1.7cdti).
Deci sa inteleg ca nu prea am ce sa iau la banii astia, si sa-i pun la CEC?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment