If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiu ca anuntul urmator nu este dupa autovit dar am vazut ca are stiker-ul loganclub.
Nu vreau sa jignesc proprietarul dar nu vi se pare putin cam mult?Masina arata foarte bine.
Stiu ca anuntul urmator nu este dupa autovit dar am vazut ca are stiker-ul loganclub.
Nu vreau sa jignesc proprietarul dar nu vi se pare putin cam mult?Masina arata foarte bine. http://mercador.ro/oferta/dacia-loga...a5957;promoted
Arata foarte bine ? La exterior arata fix ca o masina ratata din nfs ... poate doar un alt cocalar la fel ca el sa o cumpere si sa se bucure de ea. Auzi, 2 kg de perla , mare-Ti e gradina Doamne.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
suspect anuntul. in speta pozele. la motor carcasa filtrului de aer arata ca cele din 2004+ iar la calculator are acea protectie de tabla specifica modelelor pana in 2006 cred.
A mea la 4 ani era nelovita. Zgarieturi mai avea, insa vopsea originala peste tot.
Important e sa nu aiba 3 tone de chit, o aripa reparata nu e un capat de tara.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
http://www.autovit.ro/dacia-logan-C32626764.html
suspect anuntul. in speta pozele. la motor carcasa filtrului de aer arata ca cele din 2004+ iar la calculator are acea protectie de tabla specifica modelelor pana in 2006 cred.
E DIN ARGES,ce va mira,acolo se dau cele mai multe tepe!
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment