Nu strica frate dar nu ti-o mai cumpara nici dracu ))
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Drogas View PostMasina aia nu e pentru cine merge cu 1.4 MPI cu GPL si se asteapta ca 2.5 sa fie economic.
E o masina care scoate zambete de pe buzele propritarului in momentul in care merge cu ea.
Mi se pare alternativa perfecta pentru cine are Logan, sau orice masina mai slaba, dar vrea si ceva cu care sa-si faca damblaua in timpul liber.
Decat sa te apuci sa investesti mii de euro intr-un Logan incercand sa scoti ceva din el iar la final sa vezi ca tot o struto-camila ai, mai bine il lasi asa si pe langa Logan iti mai iei o alta masina ca Fordul ala.
Comment
-
Comment
-
aia nu e masina pentru un posesor de logan care schimba la 1500 rot ca sa consume mai putin.masina e clar pentru cineva care are venituri peste medie,nfamilist in cautare de aventura etc. e pentru cineva care se descurca bine.Matsushiti ala Lancer nu prea e cine stie scula.alea cu motor 2.0 tdi imprumutat de la vw au belele multe.are o firma de distributie asa ceva si il scot cat sa nu rugineasca,cand e sarbatoare.asta de frica sa nu ramana pe drum cu el.Last edited by margelatu; 28 March 2014, 13:35.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by bGy View PostL-am blestemat eu, dar esti OFFTOPIC!
Ok, sa revenim la topic atunci.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Sa dau Loganu' la schimb pe asta, ce ziceti? Arata bine, intretinut.
Comment
-
Comment