If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru NDL: Loganul gri, cu numar MOP,e un Lureat, iar spoilerele sunt vopsite ulterior.
In plus, mi se pare ca ii "lipseste" ABS-ul, parca din 2008 aveau toate ABS..
avea abs. am fost azi sa-l vedem. a fost taxi. n-ar fi fost o problema... avea 180 k km. in anunt 73 k parca. problema era ce era cam "tavalit". omul a fost destul de sincer, doar ca noua nu prea ne-a placut ce am auzit.
necesita o vopsire rotala.
nu prea merita sa cumperi logan sh.pe langa faptul ca-s cu km fara numar mai au si tabla varza.sa vopsesti o tigaie de asta nu merita.sunt prea putine loganuri sh care sa zic ca ar merita sa te uiti la ele,alea se dau repede.
Recomandati-mi si mie, va rog, ceva masini de luat in seama, ca m-am acrit, nu gasesc nimic(mai ales in zona BR-GL)
- Musai 4/5 usi(orice fara coupe), nu conteaza ce marca, minim 2002, benzina, maxim 1600 cmc, maxim 2500 euro (cu tot cu taxa).
Intrebare pentru cei care au habar: daca e fabricata in 2005, nu este euro 3? Sau la Renault a fost introdusa norma euro 4 mai devreme decat la Dacia, la motorizari similare?
Masina s-a cumparat cu 1700 euro. Este E3, dar s-a gasit intelegere si va ramane inmatriculata in CT. 66.000 km reali, merge excelent, necesita o revizie si un set de anvelope, momentan fiind incaltata cu cele originale.
Masina s-a cumparat cu 1700 euro. Este E3, dar s-a gasit intelegere si va ramane inmatriculata in CT. 66.000 km reali, merge excelent, necesita o revizie si un set de anvelope, momentan fiind incaltata cu cele originale.
Ai facut o afacere buna.
P.S. Vezi ca senzorii de parcare nu sunt in parametri. Sa nu te bazezi pe ei!
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Personal Laguna imi place mai mult ca aspect, dotari etc, dar cred ca Astra e mai fiabila pe benzina si mai ieftina in timp(ca intretinere)
Ce ma sperie este sa nu iau o teapa ceva, pt ca la amandoua nu prea imi vine sa cred ca au sub 100k km, avand in vedere ca sunt break si vechimea lor.
Nu cred ca astea sunt masini care au facut 10-12 k pe an
lasa Laguna aia in pace.arata ingrijit dar parca e prea scumpa si la fiabilitate nu prea exceleaza,motor cu fap etc.km nu cred ca-s numai atia.eu nu m-as baga la asa ceva si mai ales cu banca.
Aceasta este o pagina de eroare. In mod obisnuit nu ar fi trebuit sa ajungeti aici.
Astra asta chiar ar fi foarte ok daca nu e "manarita" si asta cum sunt 90% din masinile second hand.
Pe lange Dibas, mai stiti ceva firme de incredere sau chiar ceva site cu masini recuperate? Vreau sa iau credti de consum pe 2 sau max 3 ani, ca sa nu ma rupa la dobanzi, dar masina vreau sa o tin minim 5, poate chiar mai mult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment