If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cunosc un baiat la Dibas Fundeni daca te intereseaza ceva de acolo, masinile nu sunt umblate, poti sa faci o verificare de rampa la ei acolo, sunt oricum mult mai de incredere decat oricare de pe autovit sau de unu-altu care aduce de afara. (exceptie cazul in care iti e apropiat)
si aici sunt oameni foarte ok http://autorecuperateleasing.autovit.ro/
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Personal, ca nepriceput in ale masinilor, eu as alege Mondeo Imi fura ochii, ca sa zic asa. Adica e mai mula masina decat Focus, dar la pret aproape de Focus.
Ma gandesc insa, ca pt oras e mai bun Focus, cu bancheta rabatata e buna si pt o nevoie ocazionala de spatiu, plus ca intretinere, revizii,impozit, rca, casco alea alea sunt mai ieftine la Focus decat la Mondeo
@vali2706 - personal as alege focusul pentru ca are reviziile la romcar si le poti verifica direct la ei cu seria sasiu. si este cel mai dotat model (ful fara piele cum spune o vorba din popor) din cele 3 alegeri ale tale
arat bine masinuta.eu daca as avea banii aia cum as cumpara masina aia.
nu e chiar un best buy masina, dupa mine cel de 90 de cai ar fi ideal pentru ca are volanta simpla, nu precum cel de 110 cai cu volanta masa dubla unde te cam ia plansul cand trebuie sa schimbi ambreiajul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment