Grand Scenic-ului ala ii lipsesc 2 locuri. Atat. ;)
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostIntamplator am vazut azi asta http://www.autovit.ro/skoda-fabia-C32710343.html si am scos-o la 10.000 lei. Ce ziceti?
Are taxa platita, arata binisor si nu are probleme din ce am discutat.
Insa are o culoare de te doare capu'...
Comment
-
Intr-adevar, Fabia 1.4 16v sunt niste masini problematice. Am un verisor care detine o asemenea hardughie. A cumparat-o la vreo 100k km reali din Germania. Acum are 120-130k si s-a cam plictisit la cati bani a bagat numai in reparatii. Cred ca sta aproape lunar in servis cu cate o problema )Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostNiciodata nu m-au interesat monovolumele dar una cu un design atat de placut si un interior mai frumos n-am vazut..ideala pt o familie
http://www.autovit.ro/renault-grand-...C32594201.html
Anuntul zice "ATENTIE DACA MASINA ARE 1 SG.KM DAT INAPOI,SUPORT:
*CHELTUIELI TEST+DRUM CLIENT
CARTE RAR"
In anunt zice 149,215 km....
Sunt scumpe scaunele alea spate , vreo 1000 de euro perechea cred.
Dar are frane noi si alternator "refurbished" de la renault si o planetara dreapta noi.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
@vali2008 - nu cred ca incape comparatie intre scenic si lodgy. poate doar pentru ca sunt in aceiasi clasa de caroserii.
off: puteam sa pun pariu pana acum ca einstein lucreaza la dacia sau renault dar ar fi fost sanse sa pierd. acum sunt sigur ca iau banii pe pariu. ICM rullzLast edited by skd_ozenel; 7 April 2014, 16:31.
Comment
-
si eu cunosc un baiat tot cu 1,4 16v.Adus masina din Nemtia,a mers sa zicem 2000 3000 cu ea in tara,hop tzop i a iesit o biela prin motor..sper sa nu vb prostii..ideea e ca blocul motor avea o gaura in el..cumparat alt motor sh..masina tot nu functiona cum trebuia..pana la urma a vandut-o.Arata bine la exterior interior..Eu as lua un 1.4 din seria mai noua cea de 85 cp.Nu stiu daca mai este disponibila si acum pe fabia.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
O sa ma duc s-o vad p-asta
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Vad ca nu mai e pe mercador, o postasem acum ceva timp.
Telefonic am "dus-o" in 2400 euro fara taxa, sa vedem, poate mai lasa.
Motorizarea e ok(ma refer ca fiabilitate si intretinere, performantele nu conteaza, banuiesc ca e ca un 1,4 mpi de la Logan)?
Comment
-
Lonjeron spate ford focus hatch 2005 cumparat din Germania...........mai laudati-le.Attached Filessigpic
Comment
-
N-am vazut masina din pitesti buna la fel cum n-am vazut niciunde macar o curva virgina.
Feriti-va de sh din pitesti, arges, bv, ploiesti, bz, din 10 masini 9 sunt masluite.
Incepand de la declararea unui alt an de productie pana la minciuni de genul ca are 85 da cai bosule, si era defapt de 68Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment