Numarul de inmatriculare spune totul.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by PrietenCuTine View PostCred ca n-ai vazut-o pe asta: http://olx.ro/oferta/dacia-logan-ID1...tml#049a88288e
E oferta, la pretu' ala...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
La cati km are.....
http://olx.ro/i2/oferta/vand-aro-10-9-ID1CdVT.html asta a fost tinut la pastrat?
Comment
-
Are motorul de 1310. Ala nu e chiar asa varza. Stiu pe cineva care aree vreo 4 aro 10 si cara cherestea cu ele. Le mai oune si ditamai remorca dupa. Insa arata mai bine decat aratau cand au iesit din fabrica. Acum cativa ani cerea 4000 pe unu. Daca ai nevoie de o masina ieftina 4x4 de carat sau tras eu cred ca e ok. Ii pui gpl si iesi si mai ieftin. Acuma depinde ce drumuri si unde ai de facut, insa pentru drumuri scurte la tara sau la munte..... Mai ales daca nu ai nevoie zilnic si nu vrei sa investesti bani multi intr-un vw syncro cu sute de mii de km pare ok.
Comment
-
4000 euro un Aro? Doar cei care vand apartamentul bunicii si n-au absolut niciun fel de cultura auto ar da atatia bani pe un Aro. Evident, ca genul asta de oameni exista.
Cine vrea off-road, isi ia cu 1500 euro Sukuzi
Si de ce comparatia cu Syncro? Ca saracele sunt diferite.
Uite una cel putin la fel de buna ca rahatul acela de Aro:
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Si preferata mea ca raport calitate-pret:
Comment
-
4000 cerea omul, nu am spus ca i-a primit, insa de la anvelope, la fiecare surub era schimbat si intarit tot. Niva nu e pick-up. Si nici pajero. Era vorba de pick-up ieftin si economic 4x4. Singurele sunt dacia si aro. Decat japoneza cu sute de mii de km , mai bine aro sau dacie cu putini km.
Comment
-
Ieftin? Un cazan vechi de 20 de ani? Si nu una facuta dupa cine stie ce standarde.
Ala trage? Cu motorul de 1.4 benzina? Trage sa moara...
Merita 500 euro, da.
Cum sa ceri 4000 pe o morista cu motor de feon plin de rugina, cand la banii aia poti lua asa ceva:
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Si mai nou cu 10 ani, si mai puternic, si mai capabil off-road.
Comment
Comment