si de ce ar fi mai buna aia ?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Last edited by sorin1983; 10 May 2014, 12:11.
Comment
-
Originally posted by sorin1983 View Postiar incep discutiile... la skoda sunt cumva gratis? intreb pt ca nu stiu.
oricum la masina sh trebuie sa te astepti la anumite chestii...
si nu cred ca vw va fi sub skoda vreodata. asa cum nici reno nu e sub dacia.
in schimb intr-adevar, exista o diferenta de calitate usor sesizabila intre cele 2 masini(passat vs octavia).
in mod normal cine are doar 3000de euro de achizitie ii va fi cam greu sa intretina un passat, cu exceptia riscului asumat. adica poti sa iei si un seria3,sau 5, c-klass, le iei la pret foarte bun dar sti ca in caz de ceva esti pregatit sa scoti oricand 8-9 milioane sa schimbi 2 amortizoare cu flanse (dau un exemplu aiurea).Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Sunt multe optiuni..
De exemplu nu cred ca e f scump de intretinut asta
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Un model reusit de asemenea 406 daca doresti ceva mai mare.
Depinde pt ce doresti coupe-sedan..benzina-diesel etc ,apoi este mai usor de ales
Last edited by Allyn_y; 12 May 2014, 13:14.
Comment
-
-
Ala cu Audiul habar nu are ce vinde, cica e Euro3, cand VAG a sarit direct la Euro4 de la Euro2. Imi scapa mie ceva, stiu prost, au fost si motoare Euro 3?
406-le e un model reusit ca tinuta de drum, dieselul destul de rezistent, dar nah, dupa atat de mult multi km nu te astepti ca o sa te tina inca 100k fara probleme. Timbrul de mediu va fi mare, nu se merita.Last edited by mr.K; 12 May 2014, 14:16.
Comment
Comment