Pai nu pot sari peste clase, tu ai deja treiar. E ca la Everest, trebuie sa te obisnuiesti treptat cu fiecare altitudine.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostMie personal imi place mai mult cum arata E46 decat E90. Si F30 mai mult decat celelalte doua.
E46 > F32 (ca sa facem comparatia intre coupe-uri) > E92. Dar e la fel si pentru Sedan pentru mine.
In fine, ca sa revin, se intampla rar sa vezi un E46 atat de bine ingrijit aici in Romania.
Eu4yas: ultima generatie de Seria 5 e cea mai frumoasa! Imi place mai mult chiar si decat Seria 3 F30!
Comment
-
ce inseamna intretinut ? mie mi se pare "samsarit". i s-au facut un polish si un detailing interior, in rest, scaunul de la sofer arata cam muncit.
ca sa nu mai zic de diferenta de putere dintre e46 si e90.
iar f32 fata de e46.... nici nu imi mai consum tastatura. si ca putere si ca design.
Comment
-
@Sifredi
asta cauta romanii. tzepe... prietenul meu taximetrist voia un logan sh,
si i-am aratat una care mi s-a parut foarte buna, dar nu s-a dus s-o vada fiindca nu era spalata, era prafuita si lui i se parea ca nu e intretinuta.
dar se vedea clar ca omul nu si-a dat osteneala s-o spele si pozele erau facute cu telefonul. a luat una cu poze mai artistice, revopsita in buna parte si lustruita, dar cam varza in rest. asa ca nu se stie ce ascunde bmw-ul ala. si e foarte scump.
oricum, e clar ca are mult mai multi km. un scaun de bmw nu arata asa dupa 160 de mii. nici macar ala de logan.Last edited by B997NDL; 14 May 2014, 21:42.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post@Sifredi
asta cauta romanii. tzepe... prietenul meu taximetrist voia un logan sh,
si i-am aratat una care mi s-a parut foarte buna, dar nu s-a dus s-o vada fiindca nu era spalata, era prafuita si lui i se parea ca nu e intretinuta.
dar se vedea clar ca omul nu si-a dat osteneala s-o spele si pozele erau facute cu telefonul. a luat una cu poze mai artistice, revopsita in buna parte si lustruita, dar cam varza in rest. asa ca nu se stie ce ascunde bmw-ul ala. si e foarte scump.
oricum, e clar ca are mult mai multi km. un scaun de bmw nu arata asa dupa 160 de mii. nici macar ala de logan.
Comment
Comment