Originally posted by Allyn_y
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Una propunere de la mine :sport cu portbagaj :http://www.autovit.ro/subaru-impreza-C20774903.html
Comment
-
Originally posted by ROY View PostUna propunere de la mine :sport cu portbagaj :http://www.autovit.ro/subaru-impreza-C20774903.html
Dar numai pune nimeni un Golf4, un Astra G?
Ceva mai realist, de 3000 de euro bucata. Cumperi 2 identice cu 5000 euro si ai si de piese de schimb.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
1.4 benzina, ca tot suntem obisnuiti cu Logan. Daca puneam 1.9tedei ma luati cu turbina, injectoare, asa ca v-am scutit de efortul de a nega.Last edited by mr.K; 1 February 2012, 10:46.
Comment
-
uite nenea asta mereu a avut masini la pret corect si km mult mai credibili decat prin alte parti
Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
vizibilitatea intr-o masina este diferita din punctul meu de vedere, fata de punctul tau de vedere, eu am 1.95, conduc cu scaunul aproape de maxim in spate, tu poate ai 1.85 si nu mai stai la fel de in spate, unii se urca sa muste din volan, altii vor sa vada botul masinii (ca tata), apoi spatiul este aproape ca la logan, toate sunt relative ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
eh, m-am saturat sa-l aud pe fratemiu intruna cu "masina de familie, mare si spatioasa" ... si-a luat astra h caravan si face cu ea fix un rahat pansat, cica lasa ca o folosesc la vara in concediu, si in concediu se duce la greci, cu avionulDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
mr.K ... nu compara niciodata golfu ala cu loganu de 1.4 , am condus unu la fel de 1.4 , pana iei demaraj cu ala te ia somnu... 3000 euro pe o masina din 1999 cu 180.000km, foarte lenesa, mai mica decat loganu (cel putin portbagaju) ? Prefer Loganul meu din 2006 cu 45.000km , decat vechitura aia din '99Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment